Voedingemiddelen database en calorieteller  

Lidl

Crème de Balsamique

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
640 kj
8%
153 kcal
Vet
0,80g
1%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
32,50g
13%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
1,40g
3%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 mei 16 11:06
8%
van ADH*
(153 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (91%)
 
Vet (5%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
153
Vet
0,8g
Kolhy
32,5g
Eiwit
1,4g
100 g bevat 153 calorieën.
Calorieën Verdeling: 5% vet, 91% kolhy, 4% eiwit.

Verwante Sauzen van Lidl:

Hummus
Zoetzure Saus
Slasaus Halfvol
Curry Saus
Sweet Chili Sauce
Mosselsaus

Meer producten van Lidl:

Walnotenbroodje
Mini Spiral Pies
Gemarineerde Garnalen Met Currysmaak
Ciabatta
Kruimeldeeg
  Bekijk alle Lidl Producten

Andere soorten Sauzen:

Ketchup
Salsa
Appelmoes
Olijfolie
Sojasaus
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Italiamo Sugo Ai Quattro Formaggi
Delhaize Champignonsaus
Bosto Mediterraanse Saus
Boni Tomato Frito
Pauwels Tartare
Bon-Ri Currysaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.