Voedingemiddelen database en calorieteller  

Le Patissier

Berlijnse Bol

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1000 kj
12%
239 kcal
Vet
9,70g
14%
Verzadigd Vet
2,800g
14%
Koolhydraten
32,30g
12%
Suiker
11,90g
13%
Eiwitten
5,30g
11%
Zout
0,55g
9%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 10 apr 21 02:08
12%
van ADH*
(239 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (54%)
 
Vet (37%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
239
Vet
9,7g
Kolhy
32,3g
Eiwit
5,3g
100 g bevat 239 calorieën.
Calorieën Verdeling: 37% vet, 54% kolhy, 9% eiwit.

Meer producten van Le Patissier:

Chocolade Moelleux
Macarons
Rijsttaartje
Bokkenpootjes
Pannenkoeken
  Bekijk alle Le Patissier Producten

Andere soorten Desserts:

Brownie
Appeltaart
Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur)
Chocolade Chip Koekje
Pecantaart
Ijs
  Bekijk Meer Desserts Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Alpro Pudding Protein
Milsani High Protein Drink Vanilla
Danone Roodesset met Koffie
Milsani High Protein Drink Cacao
Milsani High Protein Yoghurt
Danio Cereals Rode Vruchten


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.