Voedingemiddelen database en calorieteller  

La Fermière

Riz au Lait

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
644 kj
8%
154 kcal
Vet
6,50g
9%
Verzadigd Vet
4,100g
21%
Koolhydraten
21,00g
8%
Suiker
11,00g
12%
Vezels
0,0g
Eiwitten
3,10g
6%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 03 feb 17 06:20
8%
van ADH*
(154 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (54%)
 
Vet (38%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
154
Vet
6,5g
Kolhy
21g
Eiwit
3,1g
100 g bevat 154 calorieën.
Calorieën Verdeling: 38% vet, 54% kolhy, 8% eiwit.

Meer producten van La Fermière:

Le Liégeois au Café
Drinkyoghurt
My Smoothie Yogurt
  Bekijk alle La Fermière Producten

Andere soorten Rijst:

Witte Rijst
Bruine Rijst
Instant Bruine Rijst
Instant Witte Rijst
Witte Rijst (Halflange Korrel, Gekookt)
Witte Rijst (Korte Korrel, Gekookt)
  Bekijk Meer Rijst Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Prozis Brown Rice Puffs
AH Sushi Rijst
Foodmaker Tikka Masala
Lassie Poké Bowl Rijst Kant en Klaar
AH Mihoen
Action Riz Konjac


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.