Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
870 kj
10%
208 kcal
Vet
13,40g
19%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
20,40g
41%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 12 12:36
10%
van ADH*
(208 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (60%)
 
Eiwitten (40%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
208
Vet
13,4g
Kolhy
0g
Eiwit
20,4g
100 g bevat 208 calorieën.
Calorieën Verdeling: 60% vet, 0% kolhy, 40% eiwit.

Verwante Vis van Kelvin:

Visschotel
Roze Pacific Zalmfilets
Roodbaarsfilet
Wokmix Vis
Tonijnsteak
Inktvisringen
  Bekijk meer Kelvin Vis Producten

Meer producten van Kelvin:

Frutti Di Mare
  Bekijk alle Kelvin Producten

Andere soorten Vis:

Mahi Mahi
Tilapia (Vis)
Gebakken of Geroosterde Zalm
Vis
Gegrilde Vis
Gebakken of Geroosterde Vis
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Scampi Diabolique
Nautica Flétan Noir Fumé
Lidl Kabeljauwburger
Iglo Visfilet met Pompoenpitten en Boekweit
Delhaize Zalmfilet met Vel
VICI Surimi


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.