Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
515 kj
6%
123 kcal
Vet
3,00g
4%
Verzadigd Vet
1,000g
5%
Koolhydraten
3,00g
1%
Suiker
1,00g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
21,00g
42%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 jul 15 09:31
6%
van ADH*
(123 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (10%)
 
Vet (22%)
 
Eiwitten (68%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
123
Vet
3g
Kolhy
3g
Eiwit
21g
100 g bevat 123 calorieën.
Calorieën Verdeling: 22% vet, 10% kolhy, 68% eiwit.

Verwante Kalkoen van Jumbo:

Kalkoenfilet

Meer producten van Jumbo:

Rond Wit Brood
Filet de Saxe
Pepita Mix
Kalfsgebraad
Zuivel Spread Light Naturel
  Bekijk alle Jumbo Producten

Andere soorten Kalkoen:

Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
Gemalen Kalkoen
Wit Kalkoenvlees (Gegrild, in Plakjes)
Kalkoenborst met Vel
Kalkoen
Kalkoenborst
  Bekijk Meer Kalkoen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

SPAR Kalkoensax Gerookt
Cora Cordon Bleu de Dinde
AH Kalkoen Chipolata
Aldi Crunchies
Saint Alby Kalkoenspekreepjes
Jumbo Kalkoenfilet


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.