Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
418 kj
5%
100 kcal
Vet
2,00g
3%
Verzadigd Vet
0,400g
2%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
20,40g
41%
Zout
0,22g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 14 jan 19 05:35
5%
van ADH*
(100 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (82%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
100
Vet
2g
Kolhy
0g
Eiwit
20,4g
100 g bevat 100 calorieën.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 0% kolhy, 82% eiwit.

Meer producten van John West:

Sardines in Tomatensaus
Super Tuna Salad
Rillettes au Saumon
Tonijnpaté
Tonijn met Franse Dressing
  Bekijk alle John West Producten

Andere soorten Zalm:

Gebakken of Geroosterde Zalm
Zalm
Atlantische Zalm (Gekweekt)
Wilde Atlantische Zalm
Roze Zalm
Zalm uit Blik
  Bekijk Meer Zalm Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Poke Bowl Zalm
Nautica Zalm Belle-Vue Gestoomd
Lidl Zalm Salade
Golden Seafood Atlantische Zalm in Bieslooksaus
Foodmaker Tagliatelle Salmon Spinach
AH Malse Zalm


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.