Voedingemiddelen database en calorieteller  

Herta

Pulled Pork

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
393 kj
5%
94 kcal
Vet
1,30g
2%
Verzadigd Vet
0,500g
3%
Koolhydraten
4,10g
2%
Suiker
2,40g
3%
Vezels
1,1g
Eiwitten
16,00g
32%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 mrt 21 06:44
5%
van ADH*
(94 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (18%)
 
Vet (13%)
 
Eiwitten (69%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
94
Vet
1,3g
Kolhy
4,1g
Eiwit
16g
100 g bevat 94 calorieën.
Calorieën Verdeling: 13% vet, 18% kolhy, 69% eiwit.

Verwante Varkensvlees van Herta:

Edelham Gerookt met Honing
Allumettes de Bacon

Meer producten van Herta:

Knacki
Knacki Veggie
Kalkoen
Spekreepjes Gerookt
Reepjes Ham
  Bekijk alle Herta Producten

Andere soorten Varkensvlees:

Varkenskarbonade
Varkenslende (Filet)
Varkensvlees
Varkensgehakt
Varkensgebraad
Spareribs
  Bekijk Meer Varkensvlees Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Charles Petit Paris
Buurtslagers Hoofdvlees
AH Peterselieworst
Colruyt Saucisson Bavarois
AH Shoarma
Aldi Ardeens Varkenshaasje


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.