Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
301 kj
4%
72 kcal
Vet
4,40g
6%
Verzadigd Vet
0,700g
4%
Koolhydraten
6,10g
2%
Suiker
5,30g
6%
Vezels
1,1g
Eiwitten
1,50g
3%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 aug 18 12:54
4%
van ADH*
(72 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (34%)
 
Vet (57%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
72
Vet
4,4g
Kolhy
6,1g
Eiwit
1,5g
100 g bevat 72 calorieën.
Calorieën Verdeling: 57% vet, 35% kolhy, 9% eiwit.

Verwante Sauzen van Grand Italia:

Carbonara met Pancetta
Pesto Alla Genovese
Sugocasa Tradizionale
Toscana
Funghi Porcini

Meer producten van Grand Italia:

Peperoncino
Groene Pesto
Pesto Rosso
Spaghetti Tradizionali
Salade Pasta Casarecce
  Bekijk alle Grand Italia Producten

Andere soorten Sauzen:

Olijfolie
Sojasaus
Salsa
Appelmoes
Ketchup
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Pauwels Tartare
Saitaku Spicy Mayo
Boni Hannibal
AH Cocktailsaus
Bosto Mediterraanse Saus
Bon-Ri Currysaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.