Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1464 kj
18%
350 kcal
Vet
2,00g
3%
Verzadigd Vet
0,400g
2%
Koolhydraten
66,00g
25%
Suiker
3,00g
3%
Vezels
8,0g
Eiwitten
13,00g
26%
Zout
0,01g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 10 aug 23 03:40
18%
van ADH*
(350 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (79%)
 
Vet (5%)
 
Eiwitten (16%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
350
Vet
2g
Kolhy
66g
Eiwit
13g
100 g bevat 350 calorieën.
Calorieën Verdeling: 5% vet, 79% kolhy, 16% eiwit.

Verwante Pasta van Garofalo:

Conchiglioni
Cappelletti
Casarecce
Radiatori

Meer producten van Garofalo:

Burrata
Burrata 100% Bufala
Mozzarella Di Bufala
  Bekijk alle Garofalo Producten

Andere soorten Pasta:

Macaroni
Volkoren Spaghetti
Lasagne met Vlees
Pasta met Vlees Saus
Vegetarische Pasta met Tomatensaus
Spaghetti
  Bekijk Meer Pasta Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Foodmaker Korean Pasta
AH Liquine Soubry
Jumbo Fusilli
Foodmaker Spirelli Cocktail Tuna
Barilla Farro
Giovanni Rana Tortelloni


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.