Voedingemiddelen database en calorieteller  

Fit Food

Volkoren Pasta

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
444 kj
5%
106 kcal
Vet
2,90g
4%
Verzadigd Vet
1,100g
6%
Koolhydraten
10,40g
4%
Suiker
2,30g
3%
Eiwitten
9,60g
19%
Zout
0,40g
7%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 07 feb 24 11:53
5%
van ADH*
(106 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (39%)
 
Vet (25%)
 
Eiwitten (36%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
106
Vet
2,9g
Kolhy
10,4g
Eiwit
9,6g
100 g bevat 106 calorieën.
Calorieën Verdeling: 25% vet, 39% kolhy, 36% eiwit.

Verwante Pasta van Fit Food:

Gehaktballen met Volkorenpasta

Meer producten van Fit Food:

Thaise Rode Kipcurry
  Bekijk alle Fit Food Producten

Andere soorten Pasta:

Spaghetti
Lasagne met Vlees
Macaroni
Vegetarische Pasta met Tomatensaus
Volkoren Spaghetti
Pasta met Vlees Saus
  Bekijk Meer Pasta Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Fusilli
Delhaize Bio Penne Rigate
Foodmaker Korean Pasta
Hello Fresh Rigatoni Alla Norma
Combino Christmas Pasta Tricolore
Giovanni Rana Tortelloni


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.