Voedingemiddelen database en calorieteller  

Eger

Suikervrije Wafels

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 wafel (20 g)
per portie
RI*
Energie
402 kj
5%
96 kcal
Vet
5,60g
8%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Koolhydraten
10,40g
4%
Suiker
0,10g
0%
Vezels
0,9g
Eiwitten
1,50g
3%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 aug 13 09:09
5%
van ADH*
(96 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (43%)
 
Vet (51%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
96
Vet
5,6g
Kolhy
10,4g
Eiwit
1,5g
1 wafel (20 g) bevat 96 calorieën.
Calorieën Verdeling: 51% vet, 42% kolhy, 6% eiwit.

Verwante Wafels van Eger:

Suikerarme Wafels

Meer producten van Eger:

Chocoladewafel
Groentenburger
Gyros
Confituur
Schnitzel
  Bekijk alle Eger Producten

Andere soorten Wafels:

Geroosterde Wafels Naturel (Bevroren)
Volkoren Wafel
Wafel met Fruit
Wafel (Neutraal)
  Bekijk Meer Wafels Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

LU Luikse Wafel
Crumbel Boterwafeltje Met Chocolade
Boni Luikse Wafels Mini
Crumbel Gaufre au Beurre
Jumbo Tarwe Wafels
Lotus Eierwafels


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.