Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie (20 g)
per portie
RI*
Energie
477 kj
6%
114 kcal
Vet
7,20g
10%
Verzadigd Vet
1,600g
8%
Koolhydraten
11,80g
5%
Suiker
11,50g
13%
Eiwitten
0,50g
1%
Zout
0,02g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 mei 13 10:10
6%
van ADH*
(114 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (41%)
 
Vet (57%)
 
Eiwitten (2%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
114
Vet
7,2g
Kolhy
11,8g
Eiwit
0,5g
1 portie (20 g) bevat 114 calorieën.
Calorieën Verdeling: 57% vet, 41% kolhy, 2% eiwit.

Verwante Chocolade van Delinut:

Hazelnootpasta
Hazelnootpasta met Zoetstof
Witte Chocopasta

Meer producten van Delinut:

Kokosnoot
Choco
Chocopasta
  Bekijk alle Delinut Producten

Andere soorten Chocolade:

Chocolade (Puur)
Witte Chocolade Snoepjes
Chocolade Chips
Melkchocolade Snoepjes
  Bekijk Meer Chocolade Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Céréal Choco Crunchies
Alpro Not Milk Chocolate
Myprotein Break Bar
Fin Carré Puur Hazelnoot
Sweet Switch Truffels
Milka Leo Witte Chocolade


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.