Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
397 kj
5%
95 kcal
Vet
6,40g
9%
Verzadigd Vet
0,100g
1%
Koolhydraten
7,60g
3%
Suiker
3,40g
4%
Vezels
0,6g
Eiwitten
1,60g
3%
Zout
1,00g
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 jun 23 05:35
5%
van ADH*
(95 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (32%)
 
Vet (61%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
95
Vet
6,4g
Kolhy
7,6g
Eiwit
1,6g
100 g bevat 95 calorieën.
Calorieën Verdeling: 61% vet, 32% kolhy, 7% eiwit.

Verwante Pikante Saus van Delhaize:

Sweetened Chilli Sauce
Dressing Balsamique

Meer producten van Delhaize:

Tagliatelli met Zalm
Bulgur met Wortelen en Paprika
Sauce Arrabbiata
Fillies Milk
Bloemkoolcouscous
  Bekijk alle Delhaize Producten

Andere soorten Pikante Saus:

Atjar
Zoete Atjar
  Bekijk Meer Pikante Saus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Manna Samourai
Boni Graines de Chanvre
Vajra Flocons de Levure Maltée
Boni Cornichons Aigre-Doux
Delicato Peperroomsaus
Santa Maria Green Jalapeno Relish


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.