Voedingemiddelen database en calorieteller  

Bosto

Boulgour

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1423 kj
17%
340 kcal
Vet
1,30g
2%
Verzadigd Vet
0,200g
1%
Koolhydraten
63,40g
24%
Suiker
0,40g
0%
Vezels
12,5g
Eiwitten
12,30g
25%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 26 apr 18 11:01
17%
van ADH*
(340 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (80%)
 
Vet (4%)
 
Eiwitten (16%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
340
Vet
1,3g
Kolhy
63,4g
Eiwit
12,3g
100 g bevat 340 calorieën.
Calorieën Verdeling: 4% vet, 81% kolhy, 16% eiwit.

Verwante Bulgur van Bosto:

Quinoa & Bulgur
Bulgur

Meer producten van Bosto:

Mediterraanse Saus
Paella
Mediterraneo
Ratatouille
Spaghetti Bruine Rijst
  Bekijk alle Bosto Producten

Andere soorten Bulgur:

Bulgur (Gekookt)
Bulgur
  Bekijk Meer Bulgur Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Boulgour aux Légumes Méditerranéens et Couscous Perlé
Delhaize Salade met Bulgur en Gegrilde Groenten
Delhaize Bio Bulgur en Quinoa
Delhaize Mix Céréales aux Aromates
Pedon Bulgur Mix
Gerlinéa Bulgur


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.