Voedingemiddelen database en calorieteller  

Boni

Paardenfilet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
469 kj
6%
112 kcal
Vet
1,00g
1%
Verzadigd Vet
1,000g
5%
Koolhydraten
2,50g
1%
Suiker
1,90g
2%
Vezels
0,6g
Eiwitten
23,00g
46%
Zout
3,10g
52%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 23 aug 21 09:47
6%
van ADH*
(112 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (9%)
 
Vet (8%)
 
Eiwitten (83%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
112
Vet
1g
Kolhy
2,5g
Eiwit
23g
100 g bevat 112 calorieën.
Calorieën Verdeling: 8% vet, 9% kolhy, 83% eiwit.

Verwante Kalfsvlees van Boni:

Vitello Tonnato

Meer producten van Boni:

Gerookte Makreelhaasjes
Honingkoek met Parelsuiker
Cheesecake
Hummus Muhammara
Gebroken Prinsessenbonen
  Bekijk alle Boni Producten

Andere soorten Kalfsvlees:

Kalfsgebraad
Kalfsvlees
Wiener Schnitzel
  Bekijk Meer Kalfsvlees Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Médaillon de Veau
Okay Kalfschipolata's
Delhaize Gehaktballetjes met Zinnebir
Lidl Haché Porc et Veau
Colruyt Kalfskotelet
Colruyt Kalfsworst


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.