Voedingemiddelen database en calorieteller  

Blue Band

Halvarine

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1481 kj
18%
354 kcal
Vet
39,00g
56%
Verzadigd Vet
12,000g
60%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
12,000g
Meervoudig Onverzadigd Vet
15,000g
Koolhydraten
1,60g
1%
Suiker
0,50g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,50g
1%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 20 jun 18 05:46
18%
van ADH*
(354 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (98%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
354
Vet
39g
Kolhy
1,6g
Eiwit
0,5g
100 g bevat 354 calorieën.
Calorieën Verdeling: 98% vet, 2% kolhy, 1% eiwit.

Meer producten van Blue Band:

Hazelnootpasta
Finesse Voor Koken Light
Kookroom
  Bekijk alle Blue Band Producten

Andere soorten Boter:

Bakboter (Light, Ongezouten)
Boter (Gezouten)
Opgeklopte Boter (Gezouten)
Bakboter (Ongezouten)
Boter
  Bekijk Meer Boter Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Rabeko Zero Cooking Spray
Solo Beurre
AH Light Boter
Carlsbourg Ardense Roomboter
AH Smeerboter
Vita D'or Beurre


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.