Voedingemiddelen database en calorieteller  

Balade

Béchamelsaus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 ml
per portie
RI*
Energie
565 kj
7%
135 kcal
Vet
10,60g
15%
Verzadigd Vet
7,000g
35%
Koolhydraten
6,70g
3%
Suiker
4,00g
4%
Vezels
0,4g
Eiwitten
2,90g
6%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 27 apr 16 10:22
7%
van ADH*
(135 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (20%)
 
Vet (71%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
135
Vet
10,6g
Kolhy
6,7g
Eiwit
2,9g
100 ml bevat 135 calorieën.
Calorieën Verdeling: 71% vet, 20% kolhy, 9% eiwit.

Verwante Sauzen van Balade:

So Light Slagroom
3 Kazensaus
Curry

Meer producten van Balade:

Opgeklopte Boter
Karnemelk Aardbei
Crème Légère Bio
Crème Légère
Bio Smeerbare Roomboter
  Bekijk alle Balade Producten

Andere soorten Sauzen:

Appelmoes
Olijfolie
Sojasaus
Ketchup
Salsa
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 ml
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Regalo Cocktailsaus
Rabeko Spicy Garlic Dressing
Pauwels Happy Saus
Colruyt Fine Champagnesaus
Deluxe Artichoke Spread
Boni Hannibal


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.