Voedingemiddelen database en calorieteller  

Aro

Yaourt Maigre Belge 0%

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
130 kj
2%
31 kcal
Vet
0,50g
1%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
3,40g
1%
Suiker
-
Eiwitten
3,80g
8%
Zout
0,15g
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 sep 12 03:06
2%
van ADH*
(31 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (40%)
 
Vet (14%)
 
Eiwitten (46%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
31
Vet
0,5g
Kolhy
3,4g
Eiwit
3,8g
100 g bevat 31 calorieën.
Calorieën Verdeling: 14% vet, 41% kolhy, 46% eiwit.

Meer producten van Aro:

Pindakaas
Mozzarella
Kalkoenfilet
Halfvolle Melk
Gerookt Paardenvlees
  Bekijk alle Aro Producten

Andere soorten Yoghurt:

Yoghurt (Halfvol)
Vanille Yoghurt (Vetarm)
Vruchtenyoghurt (Vetarm)
Yoghurt
Yoghurt (Vetvrij)
  Bekijk Meer Yoghurt Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Yoplait Frulos
Optimel Verwenmoment Yoghurt Lemon Cheesecake
Campina Fromage Frais Entier
Milsani High Protein Yoghurt Peach-Orange
Melkunie Strawberry Vanilla Yoghurt Drink
Delhaize Yaourt Grenadine


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.