Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
431 kj
5%
103 kcal
Vet
2,00g
3%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
0,70g
1%
Eiwitten
20,00g
40%
Zout
4,25g
71%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Extra Beschrijving/Toevoeging:
Sneetjes
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 sep 21 01:03
5%
van ADH*
(103 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (4%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (78%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
103
Vet
2g
Kolhy
1g
Eiwit
20g
100 g bevat 103 calorieën.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 4% kolhy, 78% eiwit.

Meer producten van Aro:

Pindakaas
Mozzarella
Halfvolle Melk
Gerookt Paardenvlees
Weense Worstjes
  Bekijk alle Aro Producten

Andere soorten Kalkoen:

Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
Kalkoenborst met Vel
Kalkoen
Kalkoenborst
Gemalen Kalkoen
Wit Kalkoenvlees (Gegrild, in Plakjes)
  Bekijk Meer Kalkoen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Kalkoensalami Bio
SPAR Gepaneerde Kalkoenschnitzel
Aldi Gevogelte Donut
Dulano Turkey Sausage
AH Kalkoen Chipolata
YAYLA Hindi Gogsu


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.