Voedingemiddelen database en calorieteller  

2 1/2 g

Gist

Voedingswaarde
Portiegrootte
2 1/2 g
per portie
RI*
Energie
31 kj
0%
7 kcal
Vet
0,12g
0%
Verzadigd Vet
0,015g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,064g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0g
Koolhydraten
0,96g
0%
Suiker
0g
0%
Vezels
0,5g
Eiwitten
0,96g
2%
Zout
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
50mg
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
< 1%
van ADH*
(7 cal)
0% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (44%)
 
Vet (12%)
 
Eiwitten (44%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
7
Vet
0,12g
Kolhy
0,96g
Eiwit
0,96g
Gist (2 1/2 g) bevat 7 calorieën.
Calorieën Verdeling: 12% vet, 44% kolhy, 44% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 eetl., droog 35
1 portie (12 g) 35
100 g 295

Verwante soorten Snacks:

Crackers
Krakelingen
Popcorn
Chips
Gedroogde Noten en Vruchtenmix (Studentenhaver)
  Bekijk Meer Snacks Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Excellence Gistdeeg Stengels
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Croky Tubes Nacho Cheese
AH Protein Bar Witte Choco
Iglo Scampi Fritti
XXL Nutrition Chicken Teriyaki
Kineslim Kaassnack
Naked Peanut Cocoa


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.