Voedingemiddelen database en calorieteller  

Collards

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
126 kj
2%
30 kcal
Vet
0,42g
1%
Verzadigd Vet
0,055g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,03g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,201g
Koolhydraten
5,69g
2%
Suiker
0,46g
1%
Vezels
3,6g
Eiwitten
2,45g
5%
Zout
0,05g
1%
Cholesterol
0mg
Kalium
169mg
8%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
2%
van ADH*
(30 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (63%)
 
Vet (10%)
 
Eiwitten (27%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
30
Vet
0,42g
Kolhy
5,69g
Eiwit
2,45g
Collards (100 g) bevat 30 calorieën.
Calorieën Verdeling: 10% vet, 63% kolhy, 27% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 kop gehakt 11
100 g 30
1 pond (lb) 136

Verwante soorten Groenten:

Champignons
Rode Tomaten
Sla
Spinazie
Wortelen
Uien
  Bekijk Meer Groenten Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Gekookte Collards
Gekookte Collards (Vers)
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Gehaktballetjes met Zinnebir
Iglo Roerbak Groente-Idee Italiaans
AH Kip Pilav
Jumbo Zoetzuur Plakjes Augurk
Vitasia White Tiger Prawns Yellow Thai
Jumbo Sperziebonen


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.