Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
828 kj
10%
198 kcal
Vet
5,27g
8%
Verzadigd Vet
1,214g
6%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,214g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,526g
Koolhydraten
36,44g
14%
Suiker
23,18g
26%
Vezels
0,9g
Eiwitten
2,29g
5%
Zout
0,49g
8%
Cholesterol
2mg
Kalium
80mg
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
10%
van ADH*
(198 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (72%)
 
Vet (23%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
198
Vet
5,27g
Kolhy
36,44g
Eiwit
2,29g
Appelkruimeltaart (100 g) bevat 198 calorieën.
Calorieën Verdeling: 23% vet, 72% kolhy, 5% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
100 g 198
1 portie (109 g) 216
1 kop 430

Verwante soorten Desserts:

Ijs
Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur)
Brownie
Appeltaart
Pecantaart
Chocolade Chip Koekje
  Bekijk Meer Desserts Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Ehrmann Grand Dessert Double Toffee
Panos Spie Tiramisu
Panos Peer-Chocoladetaartje
Panos Spie Bresiliennetaart
Panos Vanille Muffin
Panos Tiramisu


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.