Voedingemiddelen database en calorieteller  

Aldi

Steak Extra

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
435 kj
5%
104 kcal
Vet
1,40g
2%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
23,00g
46%
Zout
0,12g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 jun 22 12:33
5%
van ADH*
(104 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (12%)
 
Eiwitten (88%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
104
Vet
1,4g
Kolhy
0g
Eiwit
23g
100 g bevat 104 calorieën.
Calorieën Verdeling: 12% vet, 0% kolhy, 88% eiwit.

Verwante Biefstuk van Aldi:

Dunne Lende
Gepelde Biefstuk

Meer producten van Aldi:

Vogelnestje
Haverdrink
Penne
Ardeens Varkenshaasje
Cappelletti Prosciutto Crudo
  Bekijk alle Aldi Producten

Andere soorten Biefstuk:

T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
Biefstuk (Mager)
Biefstuk
Boterham met Dungesneden Rundvlees
  Bekijk Meer Biefstuk Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Gepelde Steak
AH Biefstuk Ossenworst
Carrefour Familie Steak
Lidl Gehakte Steak
AH Filet de Saxe
Colruyt Rumsteck


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.