Voedingemiddelen database en calorieteller  

AH

Bulgur Bio

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1464 kj
18%
350 kcal
Vet
3,50g
5%
Verzadigd Vet
0,800g
4%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,000g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,800g
Koolhydraten
60,00g
23%
Suiker
1,00g
1%
Vezels
11,0g
Eiwitten
14,00g
28%
Zout
0,10g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 jan 22 05:42
18%
van ADH*
(350 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (73%)
 
Vet (10%)
 
Eiwitten (17%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
350
Vet
3,5g
Kolhy
60g
Eiwit
14g
100 g bevat 350 calorieën.
Calorieën Verdeling: 10% vet, 73% kolhy, 17% eiwit.

Meer producten van AH:

Risotto Funghi
Whey Chocolade
Hamster Pasta Volkoren
Doosje met Passievruchtblokjes
Melkvlokken
  Bekijk alle AH Producten

Andere soorten Bulgur:

Bulgur
Bulgur (Gekookt)
  Bekijk Meer Bulgur Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Bio Bulgur en Quinoa
Boni Boulgour Bio
Bosto Bulgur
Artisan Grains Greenwheat Freekeh
Artisan Grains Quinoa & Bulgur
Golden Sun Quinoa & Bulgur


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.