Voedingemiddelen database en calorieteller  

Kyalin

Chocolade Crisp

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 reep (50 g)
per portie
RI*
Energie
803 kj
10%
192 kcal
Vet
7,20g
10%
Verzadigd Vet
3,500g
18%
Koolhydraten
14,20g
5%
Suiker
12,20g
14%
Vezels
6,8g
Eiwitten
15,00g
30%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 14 jul 12 02:40
10%
van ADH*
(192 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (31%)
 
Vet (36%)
 
Eiwitten (33%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
192
Vet
7,2g
Kolhy
14,2g
Eiwit
15g
1 reep (50 g) bevat 192 calorieën.
Calorieën Verdeling: 36% vet, 31% kolhy, 33% eiwit.

Meer producten van Kyalin:

Aardbei Smoothie
Haverbrood
Wafel
Proteinebrood
Chips Cream & Onion
  Bekijk Meer

Andere soorten Chocolade:

Chocolade Chips
Melkchocolade Snoepjes
Witte Chocolade Snoepjes
Chocolade (Puur)
  Bekijk Meer Chocolade Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Sweet Switch Milk & Salted Caramel
Kinder Bueno Eggs
Cora Chocolade met Alpenmelk
Prozis Choco Peanut Delight
Fin Carré Puur Hazelnoot
Milka Strawberry Cheesecake


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.