Voedingemiddelen database en calorieteller  

Garofalo

Mozzarella Con Ricotta

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
795 kj
10%
190 kcal
Vet
16,00g
23%
Verzadigd Vet
11,000g
55%
Koolhydraten
1,50g
1%
Suiker
1,50g
2%
Vezels
0,0g
Eiwitten
9,90g
20%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 17 jul 19 06:41
10%
van ADH*
(190 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (76%)
 
Eiwitten (21%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
190
Vet
16g
Kolhy
1,5g
Eiwit
9,9g
100 g bevat 190 calorieën.
Calorieën Verdeling: 76% vet, 3% kolhy, 21% eiwit.

Meer producten van Garofalo:

Pappardelle
Cappelletti
Radiatori
Casarecce
Conchiglioni
  Bekijk Meer

Andere soorten Mozzarella Kaas:

Mozzarella Kaas (van Volle Melk)
Mozzarella Kaas
Mozzarella Kaas (Vetarm of Vetvrij)
  Bekijk Meer Mozzarella Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

D'Antelli Geraspte Mozzarella
Galbani Croccante Alla Mozzarella
Lovilio Mozzarella Râpée
Iglo Visgratin Tomaat Mozzarella
Carrefour Burrata
D'Antelli Mozzarella


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.