Dottieapple's Logboek, 28 mrt 18

Hoogtepunt van de dag 🙃🤗

Bekijk Dieet Kalender, 28 maart 2018:
1302 kcal Vet: 51,47g | Eiwit: 85,84g | Kolhy: 98,67g.   Lunch: Gekookt Ei, Gesneden Ham, AH Goudse Kaas Extra Belegen 48+, Boter, Wasa Volkoren Cracker. Diner: Merlot, Plus Kabeljauwfilet, Parmezaanse Kaas, Tomatensoep. Snacks/Andere: Venco Katjesdrop, Chocolademelk (Halfvol). meer...
2061 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 30
Reacties 
het ziet er heerlijk uit!! Kooktalent? 
28 mrt 18 door lid: hannelore83
Ja! Absoluut ... daarom is het ook zo lastig om op gewicht te blijven, hobby koken en eten gaat slecht samen met maatje 36 ;-) Maar heb me voorgenomen om 2 maanden soep te eten, en salade hier en daar. Man doet mee. 
28 mrt 18 door lid: Dottieapple
Dít is pas een mooi uitnodigend plaatje 😍😉! 
28 mrt 18 door lid: Zomerspruit
Wat leuk!!! Maatje 36 hoeft niet toch? Ik hou ook van koken :)!!! Het moet ook haalbaar zijn toch. Graag bak ik taarten, op dit moment doe ik dat alleen op zaterdag en dan gezondere versies  
28 mrt 18 door lid: hannelore83
Ik vind brood bakken ook helemaal het einde! Ik kan echt eindeloos op Pinterest recepten zoeken die ik vervolgens dan weer aanpas. Pr ooko leuk, heb zo'n zin om cinnamon rolls te maken, met glazuur van cream cheese! ZO leuk. Ben me aan het inhouden. Misschien voor pasen... weet nog niet. Ik heb gelukkig studie psychologie om me mee bezig te houden. Probleem is dat je het ook allemaal moet opeten! ;-) Nou wel leuk hoor, maatje 36, maar ok... 38 is ook goed. Ben niet zo groot en bij mij plakt het alleen maar op buik...geen gezicht :D 
28 mrt 18 door lid: Dottieapple
oh klinkt goed!!! Ik zat net in homemade van Yvette van Boven.. Kan me al uren vermaken met recepten kiezen, zoeken. Maandag viert mijn man zijn verjaardag dus dan ga ik bakken:)!! Morgen 4 maaltijden koken voor mijn zus en haar gezin omdat hun zoontje in het ziekenhuis ligt. En ze nog 3 kids hebben. Ennuh ik breng vaak dingen naar de buren of ik neem het mee voor mijn collega's. Mijn lunch maak ik nu vaak calorievriendelijker door een zelfgemaakte soep mee te nemen. 
28 mrt 18 door lid: hannelore83
interessante studie ook 
28 mrt 18 door lid: hannelore83
Oei, dat klinkt niet leuk, kind in ziekenhuis! Maar klinkt bekend hoor... dingen naar de buren brengen of visite met eten de deur uitsturen. Ik zou 1 van de vier maaltijden ZEKER macaroni koken, dat vinden kinderen op de een of andere manier super ;-) wat ga je maken. Gaan in ieder geval met buren eten zondag, 1e paasdag, ga paar lekkere dingen maken, waaronder chicken tacos. Andere dingen zijn in overweging. Dus deze week gaat zeker 1 uitspatting krijgen. Zaterdag ter voorbereiding op... soep - maandag ook meteen weer ... juist.... aan de soep! Overweeg in ieder geval een bloemkoolsoepje met bieslook, peterselie en wat citroen en daarbij wat beenham of lekker gebakken varkenshaas. Denk maandag weer oosters georiënteerd soepje, met gember, sesam en paksoi met entrecote. Trouwens nu op Netflix heb je waanzinnig leuk kookprogramma = families die tegen elkaar strijden. The big family cooking showdown! HELEMAAL LEUK!  
28 mrt 18 door lid: Dottieapple
Ja super interessant.... echt waanzinnig gaaf. Helemaal enthousiast. 
28 mrt 18 door lid: Dottieapple
Hoi Dottie ! Wat fijn dat het goed gaat met de soep. Doe je dat ipv aardappelen, groente en vlees? Dus echt alleen soep?  
29 mrt 18 door lid: annemiek rembil
Nee niet alleen soep, ik maak een soep, en daar geef ik wel wat bij. Gisteren had ik kabeljauw gemaakt uit de oven bij een geroosterde tomatensoep. Vanavond gaan we restje curry soep opmaken denk ik en daar doe ik wat Gyoza's bij. Dat zijn van die oosterse hapjes in een deegje ... of ik maak bloemkoolsoep met groene kruiden en dan doe ik daar wat beenham of wat gebakken varkenshaas bij. Dus wel iets er naast... en 1 glaasje wijn erbij. Dat ook :-) en belangrijkste.. ook wel... geen honger later in de avond. Ben echt van plan dit hele tijd vol te houden tot we weer beetje fatsoenlijk gewicht hebben. Manlief doet mee... heeft er geen moeite mee. Wil ook graag wat kg. kwijt.  
29 mrt 18 door lid: Dottieapple
Oke, bedankt, een win-win situatie dus ;) 
29 mrt 18 door lid: annemiek rembil
mmmmm dat oosterse soepje daar ben ik wel benieuwd naar!!! Goeie manier om zo dagen met meer calorieën te compenseren. Ik heb nu nog het geluk dat ik borstvoeding geef en mijn dochter niet tegen koemelk kan. Dat scheelt heel veel calorieën zonder dat het een strijd is.....chcocola en wijn :)!!! Macaroni maak ik bijna nooit :)! Ik heb Mexicaanse wraps met guacamole gemaakt, kip Hawaï met zoetzure saus en broccolicourgette saus met doperwtjes met pasta. Het zijn uiteindelijk 3 maaltijden geworden. De kleinste kids werkten niet echt mee;)!! Maar goed mijn zus rekende op 1 maaltijd. Klinkt heel leuk maar ik heb geen Netflix.  
29 mrt 18 door lid: hannelore83
https://theforkedspoon.com/2017/1/29/ginger-garlic-noodle-soup-with-bok-choy Ik toast de sesamzaadjes. Je kan er tofu bij doen, gebakken kipdijfilets, of entrecote. Wat ik ga doen aankomende zaterdag. Ik heb de bloemkoolsoep morgen op planning staan. Is echt een aanrader de oosterse soep, een goede saoto is ook waanzinnig. Oh ja bij de soep van recept waarvan ik je de link heb gegeven - ik geef er uitgebakken uitjes bij - die gefrituurde uitjes die je kant en klaar in supermarkt kan kopen. .. omdat het lekker is ;-)  
29 mrt 18 door lid: Dottieapple
So irritant dat Fatsecret de links weghaalt... echt grr. Knip en plak onderstaande in google - is de eerste hit die opkomt - recept is van de website *forked spoon. ginger garlic noodle soup with bok choy Groetjes. Btw, je maaltijden klinken heerlijk! Jammer dat je geen Netflix hebt - heel veel goede programma's over eten en koken.  
29 mrt 18 door lid: Dottieapple
Plakken in Google ... ik zweer het je, mijn tekst is aangepast... en in andere volgorde gezet. ginger garlic noodle soup with bok choy 
29 mrt 18 door lid: Dottieapple
ik zie de linkjes gewoon staan hoor Dottie 👍 
30 mrt 18 door lid: Elfje69
Elfje69 zie nieuwe post van mij. Ik zie geen volledige link staan. Als ik volg wat er staat krijg ik een error. 
30 mrt 18 door lid: Dottieapple
Ik zie de hele linkjes hoor, misschien per telefoon verschillend? Es als je op je pc kijkt zie je ook gewoon de hele link 
30 mrt 18 door lid: Elfje69
Kijk nu op mijn desktop.... ik zie het niet.... vreemd toch - bij stopt het bij /201 en een paar puntjes. Link is afgebroken.  
30 mrt 18 door lid: Dottieapple

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dottieapple's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.