Rensie 1111's Logboek, 05 mrt 18

ik heb maar besloten om koolhydraten te gaan vermijden.
iemand tips voor vegetariërs?

Bekijk Dieet Kalender, 05 maart 2018:
616 kcal Vet: 21,70g | Eiwit: 29,53g | Kolhy: 83,97g.   Ontbijt: Quaker Havermout (40g). Lunch: Vemondo Vegetarian Salami Chili & Paprika, AH Geschrapte Worteltjes, Vemondo Vegetarian Salami Chili & Paprika, Bospeen, Spinazie, Linessa Cottage Cheese, Ei. Diner: AH Olijfolie Traditioneel, Maggi Groentebouillon, Rode Paprika, Tomatenpuree, Champignons, Knoflook, Rode Uien, Courgette, Flespompoen. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed gevulde soepen zijn erg fijne lunches, ik maak dan vaak een flinke pan voor porties over 3 dagen verspreid. Probeer een flinke hoeveelheid groente te hebben bij het avondeten en ga niet compenseren door bijv. broccoli te verzuipen in kaas xd.  
05 mrt 18 door lid: MWees
Ik hield het trouwens zelf niet vol en halveer daarom mijn koolhydraten liever. Vond het snel eentonig worden, maar misschien was ik er niet creatief genoeg voor.  
05 mrt 18 door lid: MWees
bedankt! ga kijken of ik het volhoud. 
05 mrt 18 door lid: Rensie 1111
wie weet trouwens of havermout mag? lees op ene site dat dit er goed in kan omdat dit goede koolhydraten zijn, andere site zegt weer van niet. iemand ervaring? 
05 mrt 18 door lid: Rensie 1111
Als je zelf zegt dat je koolhydraten wilt vermijden dan is havermout geen goed idee nee, zitten veel Kh in, dan wel de goede Kh. 
05 mrt 18 door lid: Warrigeboel
Wellicht heb je hier wat aan http://hoewordje100.nl/is-havermout-gezond-of-niet/ 
05 mrt 18 door lid: josje9
Ga je khd vermijden? Of snelle khd vermijden? Vermijden lijkt me niet een heel goed idee, je hebt ze wel nodig. Neem dan de goede, zoals in groente, zuivel, fruit, havermout en volkoren producten. 
05 mrt 18 door lid: elntien
Elntien, ik wil ze niet helemaal uitbannen, is ook niet mogelijk. Maar wel koolhydraatarm. Ik wil brood, pasta, aardappel etc. Vervangen door koolhydraatarme en gezonde alternatieven.  
05 mrt 18 door lid: Rensie 1111
Koolhydraat vrij brood een optie? 
05 mrt 18 door lid: Tieffie
👍 er staan wel een aantal khd arme recepten in mijn logboek of website. Mssn staan er wat ideeën voor je tussen 
05 mrt 18 door lid: elntien
Gebruik in plaats van gewone tortilla wraps: bladeren ijsberg sla, dat doe ik vaak en dat is echt lekker, heel fris vooral nu het lente wordt. 
05 mrt 18 door lid: helenalena1
Bloemkoolrijst, bloemkoolpizza, courgettespaghetti. Zoete aardappel. Succes. 
05 mrt 18 door lid: annemiek rembil
Gevaarlijke combinatie; vegetarisch en koolhydraat-arm. Laat je alsjeblieft goed adviseren! Zorg ervoor dat je geen voedingsstoffen gaat missen, deze combi kan alleen goed werken met een goed voedingsplan. 
05 mrt 18 door lid: melissa_wolleswinkel
Denk idd ook dat het moeilijk(er) is als vegetariër. Maar kennis is macht ;) succes iig! 🍀 
05 mrt 18 door lid: Zomerspruit
Ik weet niet of je zuivel gebruikt. Maar mss je vetten uit kaas halen. Mss dat een dietiste je kan helpen om een goed voedingsplan te bepalen? 
05 mrt 18 door lid: FoodieHanneke
Ik ben ook vegetarisch. Soms eet ik vegetarische producten, daar is bv extra B12 aan toegevoegd. Verder magere kwark en kaas. Heb niet het idee dat het gevaarlijk is :) 
05 mrt 18 door lid: annemiek rembil
Ik vond online ook een artikel dat het voor vegetariërs wel goed mogelijk is. Bij vleesvervangers kijken dat koolhydraat gehalte 10 of minder is, zijn er best wel wat die dat hebben. Gelukkig paar goede punten om op te letten gevonden. 
05 mrt 18 door lid: Rensie 1111

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.