Herfst! Heerlijk 🤗😊
|
1263 kcal
|
Vet: 43,74g | Eiwit: 41,83g | Kolhy: 110,99g.
Lunch: Mayonaise, Boter, AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Bruine Boterham. Diner: Rode Tafelwijn, Zundert Trappist, Stoofpot met Rundvlees, Aardappelen en Groeten in Saus op Tomatenbasis. Snacks/Andere: Melkan Dubbelvla Vanille-Chocolade, Milky Way Mini Reep. meer...
|
|
Reacties
Wat een mooi plaatje weer. Pompoen?
26 sep 17 door lid: suzannevdv
|
Nee wortel, knolselderij, aardappel en prei - heb een deel ingevroren en pompoen is ZEKER een optie! om er door te doen. Champignons kan ook! Was zo lekker, genoten.
26 sep 17 door lid: Dottieapple
|
Daar wordt ik ook vrolijk van :D
26 sep 17 door lid: Winanda!
|
Ziet er echt heerlijk uit ♥♥
26 sep 17 door lid: annemiek rembil
|
Je kan ook eens zoete aardappel proberen.
27 sep 17 door lid: Tijmpje
|
Eigenlijk kan je elke beetje stevige groente erin doen, als je de basis van de stew goed hebt dan kan je er alle kanten mee op. Mooie van stew - geen regels :-) Basis was overigens stoofvlees avond van te voren in donker bier, laurier en paar licht gekneusde tenen knoflook laten marineren. Volgende dag afgieten en opvangen (bier) droogdeppen en vlees even licht door de bloem, in olie aanbraden in paar batches - niet alles tegelijk, bruint het niet mooi egaal. Als het allemaal aangebraden is bier er weer bij en ongeveer 400 ml. runderbouillon erbij - nog wat verse tijm erbij en 3 uur laten stoven. Ik doe nog geen groente erbij, dat doe ik pas op het laatst - de aardappelen, wortelen etc. ongeveer 20. En de prei maar 10 min. Ik houd niet van doorgekookte groente. Bouillon proeven en eventueel nog op smaak brengen met wat meer bouillon, ik had er wat maple syrup bijgedaan. Proefde je niet als zodanig maar gerecht kwam veel meer in balans.
27 sep 17 door lid: Dottieapple
|
Klinkt lekker. Het vlees zier er een beetje rood nog uit, alsof het rauw is? Of komt dat door het bier?
27 sep 17 door lid: annemiek rembil
|
Nee dat is uitgebakken spek ;-) shhhhhhh
Ik had wat spek uitgebakken en er op laatst doorheen gedaan.
27 sep 17 door lid: Dottieapple
|
Ik doe het altijd net zo qua basis, heerlijk. En verder lekker creatief zijn. Stoven met rode of witte wijn (bij kip of kalfsvlees) is ook heerlijk.
27 sep 17 door lid: Tijmpje
|
Alles lekker ;-) Was vanochtend door kooktijdschrift aan het bladeren - eendeboutenstoof met peer...........ga ik ZEKER maken ergens een weekend in oktober - begin nov.
27 sep 17 door lid: Dottieapple
|
Hallo lieve Dottie hoe gaat het nog met je? We horen je niet meer en dat maakt me ongerust. Hopelijk alles okee ❤ Groetjes xx
06 okt 17 door lid: Budgie1
|
Dacht ook aan je, Dottie. Het is stil zonder jou.... 🤗
06 okt 17 door lid: Tijmpje
|
Hooooiii :-) Ja ben ik weer, was even van de wagen gevallen maar klim er weer op!
09 okt 17 door lid: Dottieapple
|
Gezellig dat je er weer bent.
09 okt 17 door lid: Tijmpje
|
Wat een gezellig welkom :-) XXX dank je! lief
09 okt 17 door lid: Dottieapple
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Dottieapple's Gewicht Geschiedenis
|