Dottieapple's Logboek, 14 sep 17

Besloten niet uit eten te gaan, maar zelf heel lekker te gaan koken. Cote de boeuf met bearnaise en bospeen met pistache. Lekker thuis, zelf koken 🙃😊🍷

Bekijk Dieet Kalender, 14 september 2017:
1544 kcal Vet: 61,24g | Eiwit: 55,24g | Kolhy: 139,49g.   Lunch: Gedroogde Abrikozen, Zespri Kiwi Gold, Eat Natural Noten en Zaden, Yogood Griekse Yoghurt 10%, AH Blauwe Bessen, Honing, Banaan. Diner: Bearnaisesaus, CêlaVita Mini Krieltjes, Rode Tafelwijn, AH Biefstuk, AH Bospeen. Snacks/Andere: Magnum Mini Dark Chocolate, M&M's Peanut. meer...
2635 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ook veel romantischer Dottie 😉😃 
14 sep 17 door lid: Budgie1
Ja ik doe straks de kaarsjes aan, en we hoeven niet naar buiten. Dus iedereen kan ook een wijntje .. of meer drinken :-) en dan zo het bedje in later. Super, ik heb een heerlijk huis, ben er moeilijk uit te krijgen ;-) X 
14 sep 17 door lid: Dottieapple
ziet er geweldig uit. ik heb in een restaurant wel eens beroerder gegeten ;-) 
14 sep 17 door lid: Elfje69
Dat is dus ook een beetje het probleempje ;-) Ik denk altijd - ik kan het zelf beter! ik word nogal eens teleurgesteld, omdat ik dan bepaalde verwachting heb, bij wat op de kaart staat. Ik heb dan al in mijn hoofd hoe ik het zou maken/doen. Zelf goed kunnen koken en daar ook heel veel plezier in hebben is a blessing..... and a curse at the same time. Maar vind het niet erg hoor, super gezellig. Ook nog leuk recept gevonden met geroosterde spruitjes, recept is met balsamico glaze en geroosterde pijnboompitten. Ik ga er een feestje van maken ;-)  
14 sep 17 door lid: Dottieapple
Ziet er geweldig uit! Veel plezier gewenst! Ik begin er serieus over te denken om ook op kookles te gaan 😊 
14 sep 17 door lid: Florianne50
Goede keuze, Dottie. Ik herken je insteek. Hier ook, van veel dingen kán ik het zelf ook beter. In restaurants ben ik ook vaak teleurgesteld. En manlief vind ook al dat hij nergens zo lekker kan eten als thuis. Ik word dan ook blij als ik lekker de tijd heb om uitgebreid te kokkerellen voor onszelf, familie of vrienden. En die komen dan ook altijd graag. 
14 sep 17 door lid: Tijmpje
Ziet er heerlijk uit. Kan wel een beetje koken maar hoef hier nog niet veel uit te proberen. Ik heb twee dochters van 11 en 12 en dat zijn geen makkelijke eters. Ik werk ook vaak 40 uur per week dus moet vaak ook snel wat op tafel hebben. Gekookte aardappelen groenten en vlees werkt hier het best. (jammer genoeg) Maar dat gaat nog wel een keer veranderen hoop ik! 
14 sep 17 door lid: kittybas
Wat een prachtige foto weer. Ik zou zo graag zo kunnen koken, helaas ben ik niet zo'n keukenprinses .... heb geloof ik niet zo'n gevoel voor. 
14 sep 17 door lid: suzannevdv
Toen ik vroeger thuis weg ging, kon ik heel goed Italiaans koken. Geleerd omdat het moest (lang verhaal). Maar verder..... kon ik, bij wijze van spreken, nog geen ei bakken ondat ik van moeder niet in de keuken mocht komen. Ik heb eenmaal op mezelf toen dan ook alles geleerd. Altijd geïntrigeerd geweest door oa smaken, geuren en texturen dus dan word het al een stuk makkelijker om koken tot succesvolle hobby te maken. Dat plezier bleek zelfs besmettelijk: zoonlief wilde van kleuter af aan dan ook kok worden en heeft veel tijd met mij in de keuken verbracht en heeft uiteindelijk die droom naar professioneel kok ook waar gemaakt.  
14 sep 17 door lid: Tijmpje
Oh wow.... cool!  
14 sep 17 door lid: Dottieapple
Suzanne..... ik ben er van overtuigd ... iedereen kan het.... :-) maar je moet wel liefde voelen voor prachtig te kunnen koken... en goed kunnen proeven. Als ik verkouden ben.... kan ik puur op routine... maar voel me gehandicapt... als je begrijpt wat ik bedoel. 
14 sep 17 door lid: Dottieapple
Eet je het dan ook zo rauw, zoals in het boek staat? Is het een soort rosbief? 
15 sep 17 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dottieapple's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.