Dottieapple's Logboek, 21 apr 17

Ik ga niet wegen ... ik heb weer veel te veel gegeten gisteren. Ik snapte het niet...... maar vannacht werd ik wakker, verstopte neus, beetje keelpijn... ik snap het prima... helaas.

Als ik me beetje ziekies voel. Dus beetje op de grens, van ziek worden, dan is mijn lichaam bezig - niet ziek te worden, en dan ga ik eten.

Gelukkig is er een reden dat ik me zo hongerig voel... kan ik het tenminste beetje onder controle houden. Het helpt even om te weten hoe dit komt.

Dus beetje rustig aan vandaag.


Gisteren 15 km. gelopen! maar goed, denk dat ik er geen ons van af ben gevallen..... ;-)


Fijn weekend!

XXX

Bekijk Dieet Kalender, 21 april 2017:
1322 kcal Vet: 67,81g | Eiwit: 56,38g | Kolhy: 112,42g.   Ontbijt: Honing, De Halm Krokante Muesli Kokos/Hazelnoot, Total Griekse Yoghurt. Lunch: Vifit Sinaasappel, AH Halfvolle Melk, Gekookt Ei, Boter, Wasa Goudbruin. Diner: Frieten, Frikandel, Mora Kaassouffle. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Sommige mensenhebben dat, enorm eten voordat ze ziek worden. Bij mijn zoon konden we vroeger als kind al precies zeggen: o,o die word ziek. Dan ging die ineens ongelooflijke hoeveelheden eten. Veel beterschap, Dottie. 
21 apr 17 door lid: Tijmpje
Dank je, hoop dat het niet doorzet :-)  
21 apr 17 door lid: Dottieapple
Extra vit.C nemen, mag best 2x 1000 mg (time-released) zijn. Een 's morgens bij opstaan en een ' s avonds als je naar bed gaat. Tenzij je rookt, dan het dubbele nemen want nicotine breekt veel van de vitamine C af.  
21 apr 17 door lid: Tijmpje
Beterschap 
21 apr 17 door lid: carolinequichou
Tijmpje, lees je berichtje nu pas! Wat een goed idee, ga ik doen! Ik kreeg ook vanavond stevige hoofdpijn en ook verhoging. Ik ga aan de vit. C - heb ook nog floradix in de koelkast staan, ga dat ook even paar dagen weer nemen. Ik rook niet meer, gelukkig niet! Dank Caroline :-)  
21 apr 17 door lid: Dottieapple

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dottieapple's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.