Geen verandering op de weegschaal. Ik wil natuurlijk na drie a vier dagen lijnen meteen maat 36 ;-)
Het weer lijkt wat beter dan gisteren, ruimte voor lange wandeling ( en dan niet langs de banketbakker)
Gisteren "lasagnabladen" gekocht van pompoen. Lijkt me interessant experiment.
Ook crackers gevonden van Bolletje, low carb. Zijn heerlijk.
|
1056 kcal
|
Vet: 42,22g | Eiwit: 61,10g | Kolhy: 51,61g.
Lunch: Bolletje Protein & Low Carb Crackers, Boursin Cuisine Sjalot en Bieslook. Diner: Melk (Vol), AH Courgette Spaghetti, AH Duitse Biefstuk. Snacks/Andere: Kokosblokjes, Grillworst, Jumbo Puur Chocolade Pindarotsjes, Witte Tafelwijn. meer...
|
|
Reacties
Haha heel herkenbaar.
Ik heb vorige week voor het eerst lasagne gemaakt met pompoen. Smaak helemaal oké, maar ik was bang dat de bladen te hard zouden blijven dus ik heb de lasagne iets langer in de oven laten staan. Nou… dan worden ze ontzettend kruimig en die structuur vond ik niet zo aangenaam in mijn mond.
Succes!!
23 mrt 24 door lid: Mmm_Marleen
|
Ik ben juist bang dat ze te zacht worden ;-) hoe lang heb je het laten staan. Ik denk dat ik bij het samenstellen de saus er warm bij doe, in de oven zet totdat kaas is gesmolten en dan nog 10 min. in oven laat staan. Weet eigenlijk niet wat in originele recept staat.
23 mrt 24 door lid: Dottieapple
|
Toen ik het ooit eens als een gewone lasagne behandelde, dus 3 kwartier op 190, vond ik het perfect. Bladen er rauw in, saus er heet bij.
23 mrt 24 door lid: SabineS85
|
23 mrt 24 door lid: Dottieapple
|
Net zoals Sabine 45 min in de oven.
De temp had ik volgens mij op 200.
Ik vond ze toen te zacht.
Maar elke oven is anders en zo zie je ook maar weer dat smaken verschillen 😂.
23 mrt 24 door lid: Mmm_Marleen
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Dottieapple's Gewicht Geschiedenis
|