Suzepluus's Logboek, 22 jan 24

Nouuuuuuw.... daar is ie dan!!! De kaart!
Schoondochter en zoon vinden 'm errug leuk!

Weer heerlijk geslapen. Helaas om half zeven wakker van een volle blaas. Nog een keer omgedraaid, maar de plas was hardnekkig. Er maar uit gegaan. Weer terug, weer in slaap gevallen. De wekker blèrde me wakker om half acht.
Laatste kwark met laatste blauwe bessen, aangevuld met zoete kersen.
Helaas... geen regen tot vlák voor ik weg ging, toen begon het te spetteren, niet de wind waarop ik gehoopt had. Had ik lekker thuis gebleven.
Wel met de auto naar het werk gegaan. Gelukkig... want het gespetter ging over in regenen.
Ik was nog niet koud op het werk, of het hoooooosde.
'k Weet niet wat dat is, maar iedereen zit tegen me aan te praten. Zeuren, huilen, klagen, mekkeren.
Fijne re-integratie zo, steeds. Knap je echt van op! 😐
Na het gemopper gewoon mijn werk gedaan.
Toen ik naar huis reed, scheen de zon al. Die is de verdere dag zo'n beetje afwisselend met wat wolken blijven schijnen.
Thuis lekker koffie met lief.
Kreeg een app van schoondochter dat de kleine man, Mason heet ie dus, weer flink was aangekomen. Hij zit nu boven zijn geboortegewicht. Twee pakjes vleeswaren erbij!
Ik had nog een ietsiepietsie masalasaus over en een klein portie puree, lekker kerriesoep van bereid. Met twee volkoren boterhammen en een glas karnemelk.
Lief ging even om wat boodschappen, of ie gelijk aardappelen en kwark voor me meenam!
Het boek van PuurGezond Overgewicht?... weer gepakt. De eerste vragenlijst gemaakt. Gewicht, BMI, taille, waarom ik wil afvallen. En een wondervraag. Visualiseren dat je morgen opstaat en bent zoals je zou willen zijn. Hoe ziet die dag eruit? In geur en kleur moet je dat vertellen. Spekkie naar mijn bekkie natuurlijk.
Doel ervan is om naar voren te trekken waarom je beter in je vel wilt zitten/afslanken. Wil je dat je kleding mooier valt? Dat je wandelingen kunt maken? De bergen in? Gezond en fit zijn? Gezonder leren eten? Met je (klein)kinderen kunnen spelen en ravotten? Of misschien wel dat je op straat weer nagefloten wordt! Je man/vrouw je weer aantrekkelijk vindt?
Ieder heeft zo zijn eigen redenen om af te vallen.
Nog wat gezondheidsvragen, wat kan belemmeren, waardoor je je doel misschien niet kunt behalen of minder snel.
Ojee... hoogste tijd om naar therapie te gaan. 🕰
Wilde de kaart nog even afgeven ook.
Wat een pokkewind!! Lag zo'n beetje met fiets en al in de goot.
Kwam amper vooruit.
Schoondochter stond net voor het raam. Heel even kort gesproken. Was precies op tijd bij fysio.
We hebben meer gepraat dan oefeningen gedaan. Dat ik merk dat ik, hoe meer ik doe, ik steeds minder kan. Mijn stem begaf het ook. Hoesten. Dat ik steeds op zoek weer ben, naar mijn grenzen.
Advies is dus wel om in de stoplicht methode te blijven. Zorgen dat ik niet in rood kom, op tijd rust pakken. Niet te hard van stapel lopen.
Twee x 100% met de arm-schouder oefeningen.
Wel even 800 kg weggeduwd, 40 kg per duw, op de legpress met twee x 100% gescoord. Daarna stond ik ook wel onvast op mijn benen tijdens de balans ooefeningen.
Toen nog terug fietsen.
Koffie en puzzels in de krant.
Vanavond stamppot zuurkool met ui, paprika, spekjes en rookworst.
Maag is al een week of zo wat opstandig.
Zuur oprispingen bij alles wat ik eet.
Vervelend vooral.
Morgen weer een injectie, dus verplicht 'niksdoen'.
Verder in 'Overgewicht?... of Schattige diertjes tekenen? Verder gaan met Tunesisch haken aan een plaid? Lezen? Doe ik ook al een tijd niet meer. Ineens lukte me het niet meer.
Film of serie kijken?
Kom straks tijd te kort voor niksen!! Hahahaha....
Maar eens een nachtje over slapen!

Bekijk Dieet Kalender, 22 januari 2024:
1094 kcal Vet: 49,93g | Eiwit: 47,27g | Kolhy: 107,73g.   Ontbijt: Jumbo Zoete Kersen Diepvries, Jumbo Blauwe Bessen Diepvries, AH Franse Halfvolle Kwark, Pickwick Original English Thee, Leidingwater. Lunch: Honig Indiase Kerriesoep, Volkoren Brood, Lurpak Roomboter Ongezouten, Jumbo Karnemelk, Pickwick Original English Thee. Diner: Rode Paprika, Uien, Aardappelpuree (met Volle Melk en Boter), Jumbo Gerookte Spekreepjes, Slagershuis Magere Rookworst, Jumbo Zuurkool Naturel. Snacks/Andere: Koffie met Melk, Pickwick Thee Bosvruchten. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat een prachtige kaart! 😍 
22 jan 24 door lid: JoltjeB
super leuke kaart en naam🤩, en wat fijn dat hij weer goed is aangekomen  
22 jan 24 door lid: linkelouitje
Leuke naam 👍 
22 jan 24 door lid: annemiek rembil
Mooie kaart! Mag ik vragen wel papier jij gebruikt? Bij mij lopen de alcoholmarkers wat uit.. Ik fiets trouwens niet, omdat mij dat teveel energie kost. En ik ga dus ook met de auto naar de fysiotherapie (al is dit nog geen kilometer van mijn huis), omdat ik dan mijn energie al verspild heb voor ik überhaubt bij de fysiotherapie begonnen ben. Misschien ook een idee voor jou om er met de auto naar toe te gaan? 
22 jan 24 door lid: Antoinette loves food...
Fijn dat het nu zo goed gaat met de kleine dat je kaart 1 mag laten zien🥰. Leuk. 🤭grappig tijd te kort om te niksen. Blij dat we weer van je verhaaltjes kunnen genieten. Jammer dat gezeur bij de reïntegratie 🙄 
23 jan 24 door lid: claudet57
Wat een mooie kaart 💙 en wat fijn dat de kleine weer gegeroeid is. En dan die wondervraag...visualiseren en waarom...best leuk om daar eens goed over na te denken ... Succes 🍀 met de injectie vandaag en het "nietsdoen" 
23 jan 24 door lid: Rommeltjes
Superleuk gedaan die kaart 
23 jan 24 door lid: Aapie23
wat een leuke kaart, mooie naam ook en wat fijn dat hij het nu goed doet. sterkte voor vandaag.  
23 jan 24 door lid: gien55
Dank jullie wel! Nu afwachten tot ik die kleine weer mag zien. Bijna twee weken geleden, donderdag. Ik gebruik meestal het papier vd Action, Antoinette. Leg er wel altijd een stuk plastic onder. Anders zie je afdruk op het onderliggende vel. Maar voor de kaart heb ik het papier wat ik meebesteld heb bij Paperfuel. Zal straks thuis kijken. Winston and Newton misschien??  
23 jan 24 door lid: Suzepluus
Wat fijn dat de kleine man zo lekker aankomt. Prachtige naam heeft hij gekregen. Hopelijk heb je niet teveel last van de injectie. Op deze manier wordt reïntegreren wel moeilijk voor je, als ze zo mopperen en zeuren. Als je niet zoveel mag doen kun je misschien je haakwerk weer oppakken. Werkt inspannend maar ook ontspannend vindt ik. Suus ik vindt het altijd erg leuk om je verhalen te lezen. 💐💐 Lekker rustig aandoen vandaag pas goed op jezelf.😘  
23 jan 24 door lid: Ria7057
Ik kan mij voorstellen dat je niet kan wachten tot je de kleine weer kan zien, 2 weken alweer. Pas goed op jezelf 🥰 
23 jan 24 door lid: linkelouitje
Ik kan mij voorstellen dat je niet kan wachten tot je de kleine weer kan zien, 2 weken alweer. Pas goed op jezelf 🥰 
23 jan 24 door lid: linkelouitje
Wat een leuk en origineel kaartje en wat fijn dat het goed met Mason gaat. Hopelijk zie je hem snel Suus! 
23 jan 24 door lid: Lind@@h

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.