smootylaatmaar's Logboek, 12 mei 23

😵‍💫😵‍💫😵‍💫Dit is echt de meest blegh menstruatie in een hele lange tijd. Normaal wordt ik pas ongesteld als ik alweer ben begonnen met de pil. Dus na de stopweek. Deze keer zondag de laatste pil, en Dinsdag al ongesteld. Ik heb nog nooit zulke krampen gehad😱. Eisprong van een struisvogel ofzo. Kreeg van collega de tip van Alleve feminax. Dat helpt wel wat. Migraine begint zich ook al te melden. Dat is dan ook de reden dat ik maar eens per 3 maand stopweek heb op advies van de arts. Vannacht en Zondag de slaapdienst.
Wel lekker naar de sportschool geweest. En de Magnum bekers bij AH gelaten ( even opbiechten, heb er dinsdag al 2 opgevreten na een hoog oplopend frustratie gesprek met ma).
Wat helpt jullie tijdens die menstruatiepijn???

Bekijk Dieet Kalender, 12 mei 2023:
1487 kcal Vet: 85,88g | Eiwit: 87,95g | Kolhy: 81,68g.   Ontbijt: Heksenkaas Origineel, De Zaanse Hoeve Kaas Jong 48+, AH Koolhydraat Verlaagd Volkoren Brood. Lunch: Knorr Italiaanse Lasagne Bolognese. Diner: Fage Griekse Yoghurt 5%. meer...
1138 kcal Activiteit: Fitness (Bootcamp, Sportschool) - 45 minuten, Samsung Health - 23 uren en 15 minuten. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 45
Reacties 
Ibuprofen is hetzelfde als aleve feminax, maar dan extreem veel goedkoper. Dat is hetgeen dat bij mij helpt, maar ik nu niet meer mag gebruiken bij mijn antidepressiva. Verder een warme kruik of kat op je buik, en rustig aan doen. Sterkte ❤️ 
12 mei 23 door lid: keto_danny
Oh jak Danny, ook geen alternatief gekregen dan in combinatie met de anti dep?? Kat op mijn buik.....kat heb ik, buik ook,....alleen geeft onze Gizmo de voorkeur aan Marc zijn buik. Dan neem ik de kruik/pittenzak wel👍😁 
12 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Ja, een pitten zak is ook fijn. Ik ben natuurlijk net pas weer begonnen met ad, dus ik wacht eerst mijn menstruatie even af. Op de tweede dag, ga ik altijd helemaal kapot van de pijn. Dus hopelijk gaat het komende week meevallen. 
12 mei 23 door lid: keto_danny
Herkenbaar helaas. Menstruatie: warm bad, kruik, inderdaad Aleve feminax. Migraine: ik heb nu één jaar een Daith piercing. Normaal gesproken voor m’n menstruatie migraine, nu in heel het jaar maar 1x gehad (en sneller gezakt) 
12 mei 23 door lid: jessmeh40
Hahaha kat op je buik is ook goed inderdaad🥰 ik Max (ruwharige teckel) 
12 mei 23 door lid: jessmeh40
Oh jaaa, fluffy warme Max🥰🥰  
12 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Ik hoop ook voor je dat het meevalt Danny.❤️ 
12 mei 23 door lid: smootylaatmaar
🥰 
12 mei 23 door lid: jessmeh40
Vervelend! Bij mij hielp ibuprofen 200 mg en dat dan 3x per dag op vaste tijden nemen. Niet wachten tot de buikpijn begint dus. Gelukkig werd het tegen de overgang bij mij steeds minder pijnlijk en kon ik het wel afwachten. 
12 mei 23 door lid: Tintora
Ik heb meestal " alleen maar" migraine. Daar heb ik dan zetpillen tegen omdat ik er zo misselijk door wordt. Buikkrampen heb ik nauwelijks. Huisarts had ook al eens gezegt dat vanaf je 45ste een vrouw eigenlijk ook niet meer aan de anticonceptie zou moeten zitten. Ik ben nu 42, en ben op mijn 14de begonnen met de pil omdat mijn lijf er een potje van maakte wat regelmaat betrof. Moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet aan moet denken om weer die chaos te krijgen. Voor zolang het nog duurt natuurlijk.  
12 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Ik heb mij op mijn 40ste laten steriliseren. Omdat ik die bende niet nog een eeuwigheid wilde slikken. Aangezien ik nooit kinderen heb gewild, vind ik het sowieso jammer dat je minstens 40 jaar maandelijks ongesteld word. Totaal oneerlijk verdeeld.😩 
12 mei 23 door lid: keto_danny
Daar heb ik ook al eens over nagedacht..✂️✂️. Maar verder dan dat kwam ik nog niet. 
12 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Maar dan menstrueer je dus nog steeds. 
12 mei 23 door lid: keto_danny
Ja precies, dus voor mijn menstruatie klachten is het zinloos. Vandaar dat er verder ook niet over heb nagedacht. Een alternatief voor de pil is ook niet wat ik wil, want dan ben ik nog niet can de anticonceptie af. Wat dat aangaat is voor mij het nog uitzingen zolang het nog duurt de enige optie. Mijn moeder was al vroeg in de overgang. Ik geloof niet dat mijn lijf al zover is. 
12 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Hier een chronische door slikker. Op aanraden van de gynaecoloog na de bevalling mee gestart. Hooguit 1x per jaar een doorbraak bloeding en dat is maar een paar dagen. Ik vind mezelf dan wel altijd heel zielig. Ermee stoppen heeft mijn huisarts het nog nooit over gehad en ik word volgende week 47. 
12 mei 23 door lid: Gerrika G
Dat zou toch informatie zijn die redelijk gelijk zou zijn ongeacht je huisarts🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. Geen idee. Ik wacht wel op mijn overgang.  
12 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Ik heb de pil jaren lang gewoon doorgeslikt, hooguit 2x per jaar een doorbraakbloeding. Mijn moeder heeft een novasure behandeling gehad, misschien is dat een optie? 
12 mei 23 door lid: Dorien_B
Bij mij helpt niks. 😭 Een combinatie van Tranexaminezuur en Naproxen helpen het bloeden ietsje te verminderen. De buikpijn, rugpijn, migraine en misselijkheid helpt helemaal niks tegen. Een kruik is lekker, onder een dik dekbed kruipen ook, en zodra de Tranexaminezuur zijn werk goed doet en ik naar buiten kan, is gaan sporten ook lekker. Maar ondanks dat dát prettig(er) voelt, blijven alle klachten wel. 🥴🥺 Sterkte zus ❤️ 
12 mei 23 door lid: Dappere-Dodo
Ik denk dat niks volledig helpt. Anders hadden we dat allang ontdekt. Vrouwen zijn gewoon bikkels. Als mannen kinderen hadden moeten krijgen, was de mensheid allang uitgestorven. 
12 mei 23 door lid: keto_danny
😂😂  
12 mei 23 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.