Suzepluus's Logboek, 06 jan 23

Afgelopen nacht weer goed geslapen.
Het gevoel is hetzelfde als wanneer ik door de tuin loop en ik vóel dat er iets is, en mijn haren gaan rechtovereind staan, krijg het ijskoud en wil vluchten.
Terwijl ik dit typ, staan al mijn haren overeind. Over heel mijn lichaam.
Is het echt? Is het verbeelding? Is het iets bovennatuurlijks? Is het hooggevoeligheid?
Op mijn werk zit het vol met mensen die denken dat, horen dat, voelen dat...
En ik zeg heel vaak: Wie zegt dat zij geen gelijk hebben als zij zeggen dat ze stemmen horen, opdrachten krijgen? Wij zeggen dat ze dan gek zijn, maar is dat echt wel zo? Misschien hebben ze wel gelijk! Misschien is er wel een paralelle wereld.
Waar ligt de scheidslijn tussen gek of niet? Opgenomen worden of niet?
Vanmiddag nog over met collega. Wat maakt dat de een wel aan de drank, drugs, stelen, moorden, liegen, bedriegen, gaat en een ander die precies hetzelfde heeft meegemaakt of nog erger, niet? Missschien wel uit hetzelfde gezin, hetzelfde mee gemaakt. En toch de een wel, de ander niet. Waarom kan de een wel narigheid na narigheid die zich opstapelt, hanteren en de ander gaat bij het eerste briesje al op zijn bek?
Ruggengraat? Kracht? Stabiel of labiel? Karakter? Verkeerde vrienden? Teveel druk/stress? Verslavingsgevoelig? foutje in het DNA?
Het lijntje is dun, heel, heel dun, soms.
Hebben jullie wel eens die film met Nicole Kidman gezien, die met haar kinderen in een afgelegen huis woont en dan bezoekers krijgen... The Others, heet ie geloof ik. Daar moet ik dan altijd aan denken.
Nou, weer lekker serieus, Pluus!
Kokosyoghurt met granola, die niet goed viel, denk ik. Maagzuur, verschrikkelijk maag en buikpijn en helemaal opgezwollen maag en buik. Heel de dag.
Raar gewerkt. Rare lui daar.
Laat klaar, toch ruim lunchpauze genomen.
Op het gemak samen gewerkt vanmiddag. En op tijd naar huis.
Lief had koffie.
Pasteitje kipragout met tomaatjes gegeten.
Moet nog de konijnen eten geven, maar na het gemekker over 'spoken', durf ik niet goed meer naar buiten... Hahahahaha... held op sokken!
Heerlijk het weekend vrij!!
Maar al veel op de planning staan.
Nu maar mijn stoute schoenen aan doen en naar buiten gaan!

Bekijk Dieet Kalender, 06 januari 2023:
1083 kcal Vet: 64,10g | Eiwit: 29,43g | Kolhy: 97,79g.   Ontbijt: Water, Crownfield Crunchy Muesli With Mixed Fruit, Leidingwater, Thee, Vemondo Kokos Yoghurt. Lunch: Thee, AH Komijnenkaas, Sondey Rijstwafel. Diner: Jumbo Pastei Bakjes, Jumbo Ragout Kip. Snacks/Andere: Mandarijn, Koffie met Melk, Thee. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lekker! 
06 jan 23 door lid: linshelu
Voor wat het waard is.. (ik weet niet of je er in gelooft) Toen je over The Others begon, en met jouw ervaringen erbij kreeg ik ook een gek gevoel, ik kan het niet omschrijven. Maar vaak kan ik door dat gevoel bij ‘bovennatuurlijke’ verhalen, in welke vorm dan ook, waarheid en fictie uit elkaar houden. Ik heb het dan ook wel als ik lees of een onverklaarbaar filmpje kijk, “Dit is echt.” of “Dit is verzonnen.” Een soort instinct? Ik heb ook vaak dat ik dingen droom die uit komen, of als ik naar de tv kijk dat ik weet wat het volgende is dat er gezegd gaat worden. Heel gek. Ook heb ik als kind nooit kunnen slapen van ‘de herrie’ in de kamer naast me. In de kamer naast me stonden alleen stoelen en dingen die voor feestjes naar de woonkamer gingen. Toen die spullen op mijn 13e naar een opslagruimte gingen om plaats te maken voor de nieuwe baby kamer, heb ik nooit meer ‘de herrie’ gehoord. 😳Hoe dan ook.. Of het op dezelfde manier is als The Others (ik denk het niet hoor) of dat er iets anders gebeurd.. Ik denk niet dat je je het inbeeld. 
06 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
Veel waard, Inge, veel waard! Ik herken dat wel. Ik heb meer níet opgeschreven dan wel... voor dat de afvoerpolitie met dwangbuis voor de deur staat! 😂😂😂😂😂 
06 jan 23 door lid: Suzepluus
Haha, daar ben ik ook wel eens bang voor als ik dit soort dingen vertel. 😂😂😂 
06 jan 23 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.