lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 27 sep 22

2 weken niet hardgelopen na de griep. Ik ga het weer rustig opbouwen naar de 10 km 😊.

Bekijk Dieet Kalender, 27 september 2022:
3514 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

38 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoe train jij jezelf steeds een beetje verder te kunnen? 
29 sep 22 door lid: K.S.R.L
Als ik een paar weken niet heb gelopen dan haal ik meestal wel de 5km nog. Die doe ik een week of 2, dan op dinsdag de interval trainingen van Evy 5-10km, vrijdag een laag tempo rondje. Dan hou ik mijn hartslag in de gaten en op zondag probeer ik een hoog tempo rondje te doen. Die zijn meestal de eerste weken niet ver, en uiteindelijk blijf ik op 5km hangen. Ik wil die 10 weer makkelijk halen, maar verder heb ik niet echt een doel.  
30 sep 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Dankjewel! Interessant 🌸 dus als ik het goed begrijp train je 3 keer per week? 1 x interval, 1 x laag temp en 1x hoogtempo. En op welke hartslag train je dan? Met hoeveel weken kan je dan weer een beetje lekker die 10 rennen en binnen welke tijd zou je willen? Ik ben ook weer begonnen sinds de bevalling en kan de 5 redelijk lekker wegrennen, maar heb altijd maar wat gedaan. Ik zou heel graag de Dam tot dam een keer willen rennen, dus dat vraagt om een serieuzere aanpak.  
30 sep 22 door lid: K.S.R.L
Toen ik begon met hardlopen heb ik de trainingen van Evy gedaan. De 5-10km van Evy zou ik je aanbevelen eigenlijk is die training ongeveer wat ik ook doe (een korte, lange en interval). Als ik op hartslag loop probeer ik hem op 150 te houden. Maar dat lukte vandaag nog niet, zat nu rond de 160 maar wel met moeite de 10km aangetikt 😊 
30 sep 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.