smootylaatmaar's Logboek, 13 aug 22

We zitten nog op de camping. Morgen weer naar huis. Pascal voelt zich ondertussen weer picobello gelukkig. Marc heeft wat last van de darmen. Dat heeft hij al snel als hij uit zijn normale doen is, en nu met de warmte nog wat meer. Ik merk dat ik daar heel onrustig van wordt. Marc is mijn stabiliteit, mijn basis. En nu wankelt mijn basis zeg maar. Ik heb nog niet gegeten na de lunch. Ben te onrustig. Mijn gedachten schieten alle negatieve scenario's voorbij. Zojuist afgewassen, ik kon vanuit de wasruimte onze tent net zien, maar Marc niet. Ik hield iedereen die onze tent passeerde in de gaten. keken ze paniekerig, wezen ze, iets wat er op wees dat er iets ernstigs was gebeurd terwijl ik aan het afwassen stond.
Ergens zegt mijn gevoel dat ik me aanstel. Me te afhankelijk heb gemaakt. Maar toch...Ik voel me ellendig doordat Marc zich ellendig voelt.
Sorry voor dit mega non food verhaal, maar hier zitten gewoon heel veel hulpvaardige, meedenkende mensen. 💋

Bekijk Dieet Kalender, 13 augustus 2022:
333 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lieverdje, als er echt iets erg was gebeurd, wist je het ondertussen wel en die kans lijkt me toch minimaal. Probeer nog lekker te genieten en ja, ik snap dat dat lastig is als je basis wat minder stabiel is op het moment. Dikke knuffel! 
13 aug 22 door lid: Wobbeltje!
Dikke knuffel voor je, dat moet een afschuwelijk gevoel zijn! 
13 aug 22 door lid: SnelleEll72
Ja, dat is natuurlijk ook wel zo. Ondertussen is de afwas weer klaar, ik terug bij de tent. Marc is al een dik half uur bezig met het oppeuzelen van een snelle Keller. Ik ben maar begonnen met het opruimen van wat niet meer mee terug hoeft naar huis.....zoute sticks, M&M's.....🤷‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️ 
13 aug 22 door lid: smootylaatmaar
🤗🤗🤗dikke knuffel  
13 aug 22 door lid: brigensam
Hoezo zou je je aanstellen? Het is voor jou toch precies zoals je zegt?! Hij is jouw basis en fundament en als dat fundament scheuren vertoont is de gedachte dat het misse boel is voor jou niet meer dan logisch. Is dat te afhankelijk of is dat ook gewoonweg liefde? Misschien moet je het helemaal niet overanalyseren. Het gaat niet goed met hem, dan gaat het niet goed met jou. Dat heb je vast ook zo bij jouw zoon. Maak het niet kleiner dan het is, voor jou is het echt en je hebt er last van. En dat mag. 
13 aug 22 door lid: SabineS85
Dank je Sabine. Ik denk dat ik het kleiner maak, het zèlf kleiner maak, om te voorkomen dat dat een ander dat voor me zal gaan doen. Omdat ik er vanuit ga, dàt een ander dat zal gaan doen. Alsof ik mezelf al indek voor als mijn manier van voelen te sterk afwijkt van hoe een ander het voelt. Lastig uit te leggen maar aan jouw reactie te lezen denk ik dat jij wel weet hoe ik het bedoel. Ondertussen hebben we allemaal een volledige nacht doorgeslapen. Ik ook voor het eerst in deze kampeervakantie. Hopelijk was dat even wat interne Marc nodig was om zich weer wat fitter te voelen.  
13 aug 22 door lid: smootylaatmaar
De inwendige Marc voelt zich al een stuk beter. We zijn ondertussen weer onderweg naar huis. Nog 45 minuten rijden. De airco hebben we al aangezet. Lang leve de afstandsbediening op de mobiele telefoon 😁 
14 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Wat goed om te horen. Voel jij je ook weer wat rustiger nu? Geniet van de airco. Wij zitten buiten maar tis wel warm hoor 😅 Volgende huis hebben wij ook airco 😍 
14 aug 22 door lid: SabineS85
Ik voel me nu wel beter, heb een vreselijke hekel aan autorijden dus de reis zelf was nog even afzien. Nu thuis, en de eerste was draait al. De airco is echt een uitkomst hoor poeh. En de luiken voor de zijramen dicht.  
14 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Een airco in huis! 🤑🤤😍 
14 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Marc houdt van dat soort dingen, airco met afstandsbediening app, rolluiken met afstandsbediening app, deurbel met camera en app, camera in en om het huis met app..... 
14 aug 22 door lid: smootylaatmaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.