fatuithest's Logboek, 23 dec 21

Idee voor de feestdagen: we wegen ons met zijn allen terug op 10 januari 2022. Dan moeten we tussendoor niet gefrustreerd raken over hoe ons gewicht schommelt nu met die dagen. We blijven gewoon ons logboek met de calorieeen aanvullen en posten wat fotootjes van lekkere gerechtjes. Het wegen en ingeven op de app laten we tot 10 januari. Ik wens iedereen fijne feestdagen en laat jullie maar eens goed gaan, maar ook niet te! Zodat we 2022 allemaal mager kunnen starten. De beste wensen!

Bekijk Dieet Kalender, 23 december 2021:
1119 kcal Vet: 31,82g | Eiwit: 47,53g | Kolhy: 168,96g.   Ontbijt: Quaker Oats Express Naturel, Delhaize Magere Melk, Pecannoten. Lunch: Danone Skyr Light & Free, Kiwi, Peren, Pruimen, Bruine Boterham, Siroop. Diner: Delhaize Macaroni met Ham en Kaas. meer...
871 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
10 januari is te lang, dan kan ik al 4 a 6kg bijgekomen zijn. Ik let gewoon de 3 echte feestdagen niet op wat ik eet en weeg mezelf de dag er vlak na niet. 
23 dec 21 door lid: haludielhealthy
Heel positieve post lieve fatuithest, maar kunnen we niet beter 1 of 2 januari nemen? Kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond en daarna zou het allemaal toch moeten lukken? 
23 dec 21 door lid: Merysom
Ik vind dit ook Merysom. Een kleine week of 3 dagen niet opletten is 1 ding. Meer dan 2 weken is echt te lang. Fatuithest zegt wel jezelf niet te fel laten gaan dus kan meevallen, maar als ik niet tel ga ik echt overdrijven met ongezonde zaken. 
23 dec 21 door lid: haludielhealthy
@prettyMarykay, ik snap je maar ik denk dat fatuithest hier ook mee akkoord gaat😊. Al ik me laat gaan "met grenzen" kom ik mischien toch een kilo of 5 bij. Ik vind dat er geen excuus meer mag zijn vanaf 2 januari. De meeste mensen beginnen dan zelfs met een dieët.  
23 dec 21 door lid: Merysom
ik vind voor te wegen wel goed idee door alle koolhydraten en suikers van komende dagen houden we allen waarschijnlijk meer vocht op en wegen we terug meer 
24 dec 21 door lid: Pringels0801

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


fatuithest's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.