Suzepluus's Logboek, 27 okt 21

Wederom een onrustige nacht. Het is niet eens dat ik me vervelend voel of lig te piekeren, maar ik kan gewoon mijn draai niet vinden en niet slapen.
Misschien de overgang van altijd maar werken naar 'helemaal niks'...
Onderbreking in mijn dagelijks ritme.
Ik heb een verzwaringsdeken besteld bij modelief en ook bij de Action.
Ik had er al van gehoord en wel eens gedacht: Zou dat wat...
Maar niks ondernomen. Gister heb ik, net als vandaag, heel wat er over gelezen. Over stoffen, over de vullingen, over gewichten, over ziektes en aandoeningen, wat wat inhoudt, reizen inderdaad, en wat bij logeren of vakanties. Het milieu aspect. Wanneer welke. Welk gewicht en wanneer.
Het kan allemaal. Over alles is nagedacht.
Bij de een zit er witte kwarts in, bij de ander glasbolletjes.
Verschil van bijna de helft. 13 kg vs 7 kg.
Ik neem altijd mijn eigen kussen mee, waar ik ook ga slapen. Dat vind ik het belangrijkste. Al doet die momenteel ook dwars.

Vanmorgen om kwart over 7 eruit.
Weinig te doen, geen make-up en zo, wel haar gedaan en dan toch nog mijn ontbijt naar binnen zitten schrokken, omdat ik over 10 minuten al weg moest..
Snel dus 2 ronde wasa knackebrod met geitenkaas en een thin crisp met stroopwafelpasta naar binnen gepropt. Eén bak thee en hup, sprong op de fiets en gaan. Dwars door de stad en de polder. Gelukkig ging het beter dan gister, ik vloog over de weg en kwam precies 1 minuut voor 9 daar binnen.
Mijn wenkbrauwen zijn weer mooi bijgewerkt met PMU.
Ruim 3 kwartier later stond ik weer buiten. En op de terugweg toch door de stad, dus gelijk bij Action en Hema binnen gegaan. Bij Action vnl Halloween en wat kerstspul gekocht. Bij de Hema, 3 make-up frutsels die in de afgeprijsde bak zaten.
Met zoon zitten appen en bellen, die ook wel interesse in zo'n deken heeft.
Thuis koffie gedronken met lief, die onverwacht een invaldienst moest werken van half 3 tot half 11. Twee volkoren boterhammen met haver belegd met gerookte zalm en mayo.
Ik had het stil willen houden, maar ik moest om zijn hulp vragen. Ik heb al jaaaaren een grote bewegende nepspin in de kast liggen. Wachtend op het juiste moment.
Dat moment lijkt er aan te komen, a.s. zaterdag. Halloween koken met dochter en een Horrorfilm kijken. Nou... Schitterend toch... als er dan ineens zo'n joekel van een spin onder de tafel of de bank tevoorschijn komt? Hahahahahahahaha, ik heb nu al dikke voorpret! Alleen jammer dat het wel wat lawaai maakt.
Maar... ik kreeg het schroefje voor de batterijen er niet uit, dus moest lief vragen het te doen.
Hij naar werk, ik met de auto naar een ander dorp, daar bij de Action kijken.
Daar ook nog wat Halloween en kerstspul gekocht. Gelijk bij de Aldi nog wat boodschappen gedaan. Lief niet thuis, dus... Vond het wel een goed idee van Ingridt vorige keer om dan tapas te eten, dus aldus... Zo geschiede.
Weer thuis Twan uit het hok, de grote moesten nu binnenblijven en Twan mocht ook op het terras. Wat een scheurijzer!!! Bleef rennen en slidings in de lucht maken. Van heel dichtbij nu kennis gemaakt met de kat. Dat ging ook goed. Van de grote konijnen moet ie niks hebben. Dan gaat ie wel een straatje om, maar zo'n kleine friemel... Hmmm... wat is het eigenlijk? Moet ik er bang voor zijn, of kan ik er op jagen? 😼
En terwijl ie om me heen scheurt, ben ik af en toe op mijn telefoon bezig. Kijk ik op, loopt ie ineens in de grote tuin!!
What the Fuck??!! Hoe komt ie daar nou??
Ik had 'm snel te pakken onder de carport, maar meneertje spartelde behoorlijk tegen. In de ren gedaan. En toen ie naar binnen schoot, zijn hok in, gelijk het deurtje dicht. Toen sloopte ie zowat het hek eruit. Het is er een!
Ik heb alles afgezocht en gecontroleerd, maar het is mee een raadsel waar hij er door is gekomen. Twan Tan Houdini!!
De grote boeven konden er uit. Die hebben tot schemer buiten gezeten.
Ondertussen heb ik een bord voor mezelf gevuld.
Wat een boel kcal zitten erin zeg.
Dat valt tegen!
Nou mag ik geen appeltaart meer.
Ga de rest maar invriezen.
Verheug me al op zaterdag. Dochter stuurt ook allerlei foto's en you-tube filmpjes met Halloween griezel lekkers.
En dan heb ik een Rode schaal met een piraten ☠ skelet die brult en lacht en één met een gitaar die zingt. Wat lichtjes met 👻 spoken pompoenen 🎃 een doodskop, zwarte 💀 doodskopglazen, kartonnen spinnenweb 🕸 bordjes én de 🕷 SPIN!
Wilde ik nog chocolade of jelly ogen, maar die kon ik nergens meer vinden.
Alles ligt al vol met kerstspul.
Misschien nog bij een snoepwinkel?
Nu lekker relaxen. De kat heeft zijn fluffy mand ook weer hervonden, die staat ook schoon nu naast de bank. Daar kruipt ie nu al de hele dag in.
Zal wel niet op schoot komen dan.

Bekijk Dieet Kalender, 27 oktober 2021:
1496 kcal Vet: 86,29g | Eiwit: 68,14g | Kolhy: 98,06g.   Ontbijt: Milbona Geitenkaas, de Blije Boterham Caramel Stroopwafel Pasta, Wasa Delicate Thin Crisp Rosemary & Salt, Leidingwater, Thee, Bolletje Rond Knäckebröd Donker Sesam. Lunch: Thee, Lidl Gerookte Zalm, Kania Mayonaise met Ei, Lidl Volkorenbrood met Havervlokken. Diner: AH Tapas Gemarineerde Tomaatjes, AH Sweet Yellow Peppers, Baresa Dadels met Roomkaas, Coop Salamirolletjes Gevuld met Roomkaas, AH Seranohamrolletjes met Roomkaas, Molenland Belegen 48+, Aldi Kipspiesjes, Protiplan Walnotenbrood. Snacks/Andere: Koffie met Melk, Thee, Water. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
wat een leuke voorbereiding, misschien is er een Jamin in de buurt voor de ogen🤔. prettige dag vandaag 
27 okt 21 door lid: claudet57
Houdini 🤣🤣🤣 wel een brutaaltje hoor! Wat klinkt Halloween bij jullie super... zat met het lezen over de grote spin helemaal mee te gniffelen. So low heeft ook heel veel Halloween artikelen. Alvast heel veel plezier en lees graag het vervolg 😉 
28 okt 21 door lid: Yoo69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.