MXangel's Logboek, 14 okt 21

mijn gewicht schiet alle kanten op.. weinig tijd om te sporten door men studies. ik plan1 fitness moment per week. ik zou graag een 2e moment plannen maar dat is momenteel niet haalbaar. wel heb ik ruimte om thuis een uurtje bezig te zijn, maar ik kom er niet meer toe. ik ben niet meer alleen gaan wandelen sinds ik ons Zarah liet inslapen. en dat lijkt een drempel waar ik niet over geraak. ik heb niemand in mijn omgeving die kan meegaan. wandelen met de kindjes van het werk is geen probleem en dat probeer ik op woensdag te doen, maar dat lukt niet elke week door het weer of de planning op het werk. ik lijk precies ook meer te eten door het studeren. geen idee waar dat vandaan komt..
110,1 kg Tot nu toe verloren: 2,7 kg.    Nog te gaan: 0,2 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtstoename van 0,2 kg per week

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb ni per se nood aan snoep, daar ben ik al blij om. Ik probeer meer fruit te eten. Ik merk wel dat ik bijna zo der moeite 5 tot 6u bezig kan zijn met school en das ook positief. Zou er alleen graag wat extra sport in krijgen.  
14 okt 21 door lid: MXangel
Oh en ik hoop het dat semester 2 me beter afgaat! 🙊😀 
14 okt 21 door lid: MXangel
Probleem is dat ik al een halfuur moet rijden naar de fitness. En alles bij elkaar 3 of 4 uur kwijt ben aan even gaan sporten. En dat maakt het wat lastiger.. ik ga in men nieuwe werkplanning eens een halfuurtje zetten en proberen gaan wandelen of thuis te sporten. Ik heb het gevoel dat ik nog altijd een evenwicht aan het zoeken ben ☺ 
15 okt 21 door lid: MXangel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MXangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.