Dottieapple's Logboek, 23 feb 21

Niet veel hier geweest, heb heel erg last van overgang... weer bal, met alle ongemakken die er bij horen. Ik had het niet verwacht. Lijkt of het zich gewoon weer heeft hersteld ... clockwork weer.

Goede nieuws is, dat ik stabiel ben qua gewicht. Ik ben niet meer afgevallen, maar aankomen ook niet. Dat is fijn dan kan ik weer een stap maken.

Over stappen gesproken, dat gaat ook niet erg goed. Zenuw bekneld in voet.

Kan echt niet wachten tot het zwembad weer open gaat... maar geloof komende maand nog niet... merk dat ik hele gebeuren nu wel als heel zwaar begin te ervaren.

X
Liefsz

Bekijk Dieet Kalender, 23 februari 2021:
913 kcal Vet: 48,73g | Eiwit: 63,18g | Kolhy: 52,91g.   Diner: Mora Crispy Chicken, Gekookt Ei, Iglo Spinazie À La Crème. Snacks/Andere: Maggi Opkikker Drinkbouillon Pikante Kip. meer...
1922 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

35 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
herkenbaar.. het missen van het zwembad. volgende week ga ik met iemand buiten zwemmen. kijken hoe koud het is.. maar lijkt me weer heerlijk. overgang ja check.. last van. hopelijk gaat het snel over.. maar ja dat dachten we bij corona ook.😂🤣😂 🏊‍♀️🏊‍♂️🏊‍♀️ denk dat ik maar een zwembad in de tuin doe..natuur vijver. 
23 feb 21 door lid: bianca114,7
Hey chikkie dat jij zo last heb van de overgang vind ik vervelend om te lezen... je pootje zit ook niet mee. Kan je wel fietsen op je nieuwe supersonische bike? virtuele knuffel buuf 😘 
23 feb 21 door lid: Yoo69
Balen voor je. Zwemmen is idd goed voor je. Kan je fysio niets betekenen? Qua circus, bij mij was het op het einde ook gestopt voor maar liefst 5 maanden lang. En toen begon het gewoon weer opnieuw, niet meer verwacht. Tot ná een pauze van 1 vol jaar is er nog van alles mogelijk.  
23 feb 21 door lid: Tijmpje
Ik heb nog niet gefietst op mijn supersonische fiets, stuur moet nog gewisseld worden. Denk wel dat dit goed lukt, ga manlief nog maar eens achter zijn broek zitten. Ik doe wat oefeningen met mijn voet. Hoe gaat met je oogjes Tijmpje? :-) een zwembad in de tuin... een droom. Maar tuin klein, maar dan zwembad met systeem, zo'n tegenstroom ding..........DUUUURRRR ;-)  
23 feb 21 door lid: Dottieapple
Wat rot om te horen dat je zo last hebt van de overgang en je voet is ook heel naar voor je. Sterkte met allebei🍀😘 
23 feb 21 door lid: carolinequichou
overgang triggerde mij. Heb ik zelf zoooooo'n last van gehad...wat mij enorm heeft geholpen is het medicijn: femoston. op recept via huisarts of gynacoloog. Ik voel mij als herboren..qua agname klachten en toename energie 
23 feb 21 door lid: snoezeloes79
Snoezeloes, ik denk dat ik dan toch maar eens met de huisarts ga praten, want ik word moe van mezelf... zo weinig energie... lichte hoofdpijn, voel me wankel... pff ... dank voor de tip! X 
23 feb 21 door lid: Dottieapple
Zou ik zeker doen! Overigens heeft de huisarts mij toen eerst weer 'de anticonceptie pil' laten slikken en daardoor voelde ik mij nog veel slechter. Femoston heb ik via een gynacoloog die gespecialiseerd is in (jonge) vrouwen in de overgang. De anticonceptiepil heeft synthetische hormonen en daar ga ik heel slecht op. Femoston zijn natuurlijke hormonen en daar ga ik dus heel goed op!! Natuurlijk is iedere vrouw verschillend, maar als ik jou zo hoor is het zeker de moeite waard om is te informeren. Ik merkte al na 2 weken enorm verschil: meer energie, opvliegers weg, minder heftige stemmingswisselingen.. Sterkte!!! 
24 feb 21 door lid: snoezeloes79
vervelend zeg dikke knuff. Ja van de persconferenties word je niet echt blij van. ik slaap al heel lang slecht. ik baal voor mijn dochtertje die al heel lang geen zwemles heb. Dan wel en geen school. Bij mijn zoon gaat ook alles raar en anders en normaal zag ik mijn vriendinnen veel meer en nu ook veel minder. We zijn maar thuis lekker aan het klussen geslagen huisje opknappen. 
24 feb 21 door lid: brigensam
nu de temperatuur weer meer omhoog gaat stimuleert het wel om meer te gaan lopen dat vind ik wel fijn 
24 feb 21 door lid: brigensam
Lief jullie reacties. Vandaag, laatste dag vermoed ik... en ik voel me al weer iets beter, niet zo vreselijk teneergeslagen meer. Was fijn om jullie reacties te lezen. Zeker als je je zo vreselijk voelt. Ik ga ook eens kijken of ik morgen weer wat motivatie kan vinden om weer eens wat op te ruimen. Ik doe nu hoognodige, en ik heb wel bloemetjes gekocht. Merk ook door deze periode dat ik steeds minder zin heb in eten koken. Normaal grote hobby, en normaal ook echt zin in bepaalde dingen en nu... heel Pinterest vol recepten verzameld maar loop nergens warm voor. Ik snap je goed hoor Bregensam, je gaat van beetje hoop, naar weer nul hoop, dan bouwt zich weer wat hoop op, naarmate de weken vorderen naar nul hoop. De versoepelingen zijn natuurlijk een wassen neus. Ben wel blij voor de kappers.. maar joh dit is toch uitzichtloos. Ik ga maar de kapper bellen, heb lang haar voor mijn doen, maar denk dat ik alleen laat kleuren, ben wel beetje gehecht geraakt aan langer haar. Even lekker modelletje erin. Kunnen we *mooi thuiszitten ;-)  
25 feb 21 door lid: Dottieapple

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dottieapple's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.