100gr boter smelten, daarin 2 teentjes knoflook lichtjes laten kleuren. Zalm in ovenschaal leggen de groene asperges er rond leggen.Boter en look over de zalm en asperges gieten.Zalm kruiden met p&z,4 el parmezaanse kaas over strooien. 20 min in de oven.
|
1362 kcal
|
Vet: 100,68g | Eiwit: 93,44g | Kolhy: 17,46g.
Ontbijt: Koffie (Gemalen), Chimay Roomboter, Kokosolie, Clean Foods Slimchoco. Lunch: Parmezaanse Kaas (Geraspt), Knoflook, Carlsbourg Ongezouten Boter, Delhaize Groene Asperges, Gebakken of Geroosterde Zalm. Diner: Amandelmeel, Carrefour Geraspte Mozzarella, Ei. meer...
|
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
ann.uyttersprot74's Gewicht Geschiedenis
|