Dottieapple's Logboek, 26 apr 20

Gisteravond heb ik werkelijk nergens op gelet, we hebben BBQ gedaan, met hapjes, lekker vlees, broodjes en tuurlijk wijntjes erbij. In de gauwigheid zag ik dat ik er paar onsjes bij had, maar zit er helemaal niet mee. Was heerlijk, ik heb echt genoten!

Vandaag maar weer een balansdagje ;-) maar ik heb dus geen idee wat en hoe. De mannen hier thuis hebben Faijitas gekozen, SUPERLEKKER maar ga ik denk ik maar niet eten.


Ben qua eten vandaag verder even inspiratieloos, ik ga wel even op Pinterest kijken of ik daar iets interessants zie. In ieder geval staat zometeen boodschappen doen op het programma ..ik ga voor morgen Soato maken, en daar moet ik dan vandaag wel mee beginnen.

Hele fijne zondag!

Bekijk Dieet Kalender, 26 april 2020:
647 kcal Vet: 23,47g | Eiwit: 39,34g | Kolhy: 53,80g.   Lunch: AH Zoute Stokjes, M&M's Crispy. Diner: Rosé, Salsa, AH Ijsbergsla, Kipfilet. Snacks/Andere: AH Carrot Cake, Cappuccino. meer...
2350 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ga asperge lasagne maken, misschien een idee... Bbq en wijntjes dan roep je me niet Grrr op 1.5 meter afstand had best gekund achter de heg 🤣🤣 
26 apr 20 door lid: Yoo69
Haha dat hoeft niet eens achter de heg hoor yoo69 tenzij de tuin wel heel erg klein is 🤪 
26 apr 20 door lid: AviaMar
LOL ! Nee hoor hoeftnie achter de heg ! ;-)  
26 apr 20 door lid: Dottieapple

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dottieapple's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.