|
1505 kcal
|
Vet: 121,92g | Eiwit: 73,62g | Kolhy: 20,97g.
Lunch: Milbona Ongezouten Roomboter, Amandelmeel, Kokosmeel, Ei. Diner: Carrefour Gehakt Varken-Rund, Ei, Knoflook, Courgette, Aldi Mager Ontbijtspek, Bloemkool, AH Zoete Puntpaprika. Snacks/Andere: Pecannoten, Côte d'Or 86% Noir Intense, Kokosolie, Amandelmeel, Ei, Bakpoeder (met Fosfaat, Dubbelwerkend). meer...
|
|
Reacties
mm mm ziet er lekker uit. receptje delen? Alvast bedankt x
22 mrt 20 door lid: lutske1973
|
Bloemkool de bladeren verwijderden, op zijn heel 5 min laten koken in gezouten water. Laten uitlekken en afkoelen. Gehakt bereiden, ik deed het met ei,peper en zout, look, zoete puntpaprika en courgette. Gehakt rond de bloemkool boetseren 😁, ontbijtspek dakpansgewijs gewijs op het gehakt leggen en insmeren met een eetlepel mosterd. Een 50 min in de oven op 180*. Smakelijk 😋
22 mrt 20 door lid: ann.uyttersprot74
|
gaan we zeker proberen. thx 😘
22 mrt 20 door lid: lutske1973
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
ann.uyttersprot74's Gewicht Geschiedenis
|