Dottieapple's Logboek, 10 jan 19

Goedemorgen :-)

Half zes opgestaan, merk dat ik nu ik weer strak in het regime zit, anders eet en vooral veel minder ik moeite heb om te slapen. Ik maak gemiddeld 5 uur per nacht. Ik ga wel vroeg naar bed, zo rond 10 uur met de intentie eens een goede tuk te draaien, maar ik val niet in slaap. Normaal nooit last van. Afgelopen nacht maar weer 5.45 geslapen.

Ook het eerste "vrouwenfeestje" van het jaar heeft zich aangediend. Zo geen zin in... gisteravond ook veel zin in zoet, suiker. Ik dacht .. no way, ik ga lekker naar bed. Slapen... maar ja, dat werkte in die zin niet, want ik viel niet in slaap, maar goed ik heb me niet vergrepen aan allerlei lekkers.

Ik had wat uitgeleend aan de buurvrouw..... en als dank.... geeft ze me een grote pure chocolade reep met pistache noten... aargh :-)

Ik ga halve dag werken, vanmiddag wat studeren en met studiegenootje een planning maken voor dit jaar. Geloof dat ik gewone Hollandsche Kippensoep op de planning heb staan voor vanavond.


Fijne dag, veel plezier!
Dotsz

Bekijk Dieet Kalender, 10 januari 2019:
1528 kcal Vet: 42,43g | Eiwit: 49,34g | Kolhy: 234,07g.   Lunch: Wapenaer Oude Kaas, Wasa Volkoren Cracker, Boter, Gesneden Ham, Appel, Havermout, Terrasana Maple Syrup, AH Amandelmelk Ongezoet. Diner: Feta Kaas, AH Krokante Kipfiletschnitzel, Gedroogde Cranberries, Pompoen, AH Boerenkool, Al'fez Parelcouscous. Snacks/Andere: AH Excellent Mokkaboontjes, Cappuccino, Haribo Schuimblokken. meer...
1940 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goede keuze gemaakt, Dottie. Fijne dag. 
10 jan 19 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dottieapple's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.