lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 30 dec 18

Na bijna 2 weken niet hardgelopen te hebben (i.v.m. pijn in mijn heup) vandaag weer een rondje gedaan samen met een vriendin. Wel een beetje last onderweg gehad en een klein stukje gelopen. Het ging verder weer lekker.

Bekijk Dieet Kalender, 30 december 2018:
1593 kcal Vet: 40,70g | Eiwit: 92,61g | Kolhy: 204,18g.   Ontbijt: Friesche Vlag Balance, Mymuesli Lon Persoonlijk, Koffie, Blauwe Bessen, Almhof Milde 0% Vet Yoghurt. Lunch: Lidl Rucola, Jumbo Gebraden Kipfilet met Zongedroogde Tomaat, AH Gebraden Fricandeau, Bolletje Crackers Spelt & Havermout, Plus Ovengebakken Kipfilet. Diner: Plus Ovengebakken Kipfilet, AH Gebraden Fricandeau, Délifrance Petits Pains Céréales, Lindahls Kvarg Perzik Passievrucht, Unox Stevige Champignonsoep. Snacks/Andere: Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Koffie, AH Medjoul Dadels, Friesche Vlag Balance. meer...
2051 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

32 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat vervelend van je heup! Hopelijk gaat het snel over. Enig idee hoe het komt? 
30 dec 18 door lid: kittybas
Wat fijn dat het lopen weer een beetje ging en goed dat je naar je lichaam luistert en wandelt als dat nodig is. Succes met je herstel (soms letterlijk met kleine stapjes 😉) 
30 dec 18 door lid: NB56
Ja Kittybas, de laatste keer met hardlopen heb ik 6 km met versnellingen gedaan. Toen begon ik mijn heup te voelen maar ben toch door gelopen tot de 10km. Daarna heb ik 3 dagen haast helemaal niet kunnen lopen (waarschijnlijk een slijmbeursontsteking). Ik voel hem nu nog wel een beetje maar wil het hardlopen echt weer oppakken anders is mijn conditie helemaal ver te vinden. 
30 dec 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Wat knap! Goed om weer rustig aan op te bouwen 👏🏽 
30 dec 18 door lid: andjenina
Goed gedaan weer, blijf luisteren naar je lichaam! Rustig aan hè 
30 dec 18 door lid: jong1432
Doe maar voorzichtig. Je wilt met hardlopen als je bezig bent altijd meer. En als je eenmaal blessures hebt. Dus rustig aan en genieten van dat t gaat. 👍🏻💪🏻 
30 dec 18 door lid: Renner123
Dat is helemaal waar Renner123. Daarom ga ik met een vriendin samen, dan doen we hooguit 5 of 6 km. Als ik alleen zou gaan weet ik zeker dat ik de 10 weer wil aantikken en dat zou nog niet goed zijn. 
30 dec 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Nu even korte afstanden en dan 24 febr de 9,6 km in Berkel! 
30 dec 18 door lid: jong1432
Waarschijnlijk wordt het de 4km. Ik ga heel misschien met mijn vriendin (iriszon, ook hier op SF). Zij is nog niet zo lang bezig met hardlopen dus heb ik voorgesteld met haar de 4km te lopen. Anders ga ik waarschijnlijk wel voor de 9,6km. 
30 dec 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ja doe je de 4 in een toptijd! 
30 dec 18 door lid: jong1432
haha ja idd. Ik zie het wel. Maar vind het wel leuk om te gaan. Pas 1x (8 jaar geleden) met de ladiesrun van Rotterdam meegedaan. Dat was ons doel toen we begonnen met hardlopen. 
30 dec 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hier ook een hele tijd last gehad van de heup.. mijn toenmalige sportinstructeur zei toen dat het een vaak voorkomend probleem was bij vrouwen en dat ons lichaam eigenlijk niet gemaakt was voor lange afstanden rennen.. 🤔 weet niet of het klopt.. hoop het in ieder geval niet 😆 heup is na een lange tijd overgegaan door mijn onderbuikspieren meer te trainen.. maar ren nu geen lange afstanden meer.. misschien heb je er wat aan 
30 dec 18 door lid: Biancano1984

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.