eerste keer pizza met zelfgemaakte bloemkoolbodem. dit stuk is nu over, krijg niet meer op. maar wel heel fijn dat ik nog met de familiepizza-avond kan meedoen!
|
1692 kcal
|
Vet: 96,52g | Eiwit: 120,24g | Kolhy: 102,67g.
Ontbijt: Spinazie, Tomaten, Linessa Cottage Cheese, Ei. Lunch: Geroosterde Amandelen (Gezouten), Blue Band Halvarine, AH Ijsbergsla, Linessa Cottage Cheese, Witte Champignons (Geroerbakt), Gele Paprika's, Tomaten. Diner: Vemondo Vegetarian Salami Chili & Paprika, Tomatenpuree, Mozzarella Kaas, Champignons, Courgette, Aubergine, Rode Paprika, Gekookt Ei, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, Bloemkool, Vemondo Vegetarian Salami Chili & Paprika, Tomatenpuree, Mozzarella Kaas, Champignons, Courgette, Aubergine, Rode Paprika, Gekookt Ei, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, Bloemkool. meer...
|
|
Reacties
10 mrt 18 door lid: annemiek rembil
|
11 mrt 18 door lid: Rensie 1111
|
dit ga ik straks ook maken, ben benieuwd :))
De jouwe ziet er iig goed uit.
11 mrt 18 door lid: juf alev
|
@juf alev, de bloemkool heel goed uitknijpen. Had ik nog beter moeten doen 😁eet smakelijk alvast
11 mrt 18 door lid: Rensie 1111
|
Wat gaat er nog meer door de bloemkool
12 mrt 18 door lid: Adamooijman
|
@adamooijman. Halve bloemkool fijnmalen. Vijf minuten in magnetron. Heel goed uitknijpen. Een geklutst ei en 50 Gr geraspte kaas. Uitrollen of plat duwen tot pizzabodem. Eerst 20/25 min bakken op 180 graden. Dan beleggen als pizza en nog afbakken tot ingrediënten die erop zitten gaar zijn.
12 mrt 18 door lid: Rensie 1111
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis
|