fatm@n's Logboek, 30 sep 17

Een paar dagen geleden woog ik 95,5, dan is bijna 13 kilo minder ten opzicht van 4 maanden geleden.
Kennelijk ben ik te snel afgevallen, mijn huid heeft meer tijd nodig om te krimpen. Daarom besloten om weer aan te komen tot 97-98 kilo, want toen zag mijn huid beter uit. Vervolgens is het mijn doel max. 1 kilo per maand af te vallen, en in de tussentijd veel krachttraining doen (per saldo dus meer dan 1 kilo vet per maand verliezen en beetje spieren kweken).
Ik blijf liever zwaarder dan dat ik overtollig huid heb.

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Veel water drinken, weet niet of je dat doet? Ik last dat ergens als tip laatst, gelukkig drink ik sowieso al bijna alleen water. Veel succes 
30 sep 17 door lid: carolineisinhofer
Dat is zo inderdaad. Veel water drinken, omega 3 (walnoten en vis), huid scrubben en masseren, krachttraining, op rustig tempo afvallen, niet in zon en niet in zwembad met chloor... 
30 sep 17 door lid: fatm@n
Ik moet dit doen, ik ben ontzettend bang voor een buikwandcorrectie... 
30 sep 17 door lid: fatm@n
Dat geloof ik graag ja, ben ik ook. Ik kom van 113 kg af :s Zit nu op 90. Ben gelukkig erg langzaam afgevallen en ik drink dus veel water, tot nu toe gaat het goed. Wil ook om die reden heel geleidelijk afvallen. Zo snel ik ga denken, het wordt er niet mooier op, dan stop ik denk ik. Dan maar liever bijv 80kg en dat het er nog redelijk normaal uit ziet, dan 60kg en zo'n blubberbuikje aan overtollig vel :( 
30 sep 17 door lid: carolineisinhofer
Veel krachttrainingen, minder cardio! Daardoor word je huid strakker en krijg je minder overtollig huid.. :) 
30 sep 17 door lid: Warrigeboel
Inderdaad. Workouts helpen je strakker te worden. En vooral meer op buik focussen. Denk ik 
30 sep 17 door lid: goodgirl30
@Carolineisinhofer Wat knap van je dat je 23 kg bent afgevallen en zonder overtollig huid, er is dus hoop voor me. Ik ga nu NOG MEER water drinken dan ik gewend ben.  
30 sep 17 door lid: fatm@n
dank trouwens voor jullie tips 
30 sep 17 door lid: fatm@n
@Caroline, zo denk ik dus ook....dus de BMI is niet leidend voor me, maar wat ik op de spiegel zie.  
30 sep 17 door lid: fatm@n
trouwens hoe snel ben je van 113 naar 90 gegaan? Ik kan op je profiel geen gegevens lezen, je profiel is afgeschermd.  
30 sep 17 door lid: fatm@n
Ik heb er precies een jaar over gedaan en dankjewel :) Heb telkens kleine doelen voor mezelf gezet, nu is het doel 85kg xD en mag daar van mezelf tot begin lente over doen. En pas als ik die 85 heb bereikt, dan pas kijk ik verder. Het scheelt misschien wel dat ik niet zo heel lang op die 113 heb gezeten, was gestopt met roken en poosje werkeloos geweest.. Maar goed, een maatje 36/38 en strak in het vel geloof ik nooit dat ik dat meer ga redden xD Hoeft ook niet. Zo lang ik maar in de spiegel kan kijken en tevreden kan zijn over wat ik daar zie. Gelukkig bevalt het al steeds beter. Maar ik zou inderdaad als ik jou was wat rustiger aan gaan doen, dan duurt het maar wat langer allemaal. Wat wel weer scheelt, ik hoef helemaal geen honger te lijden ^^ Gewoon wat gezonder eten en wat beter opletten met het eten (lees snoep) en een beetje wat meer beweging. Ik zit hier ook pas 2 dagen :s Had de site gevonden omdat ik op zoek was naar iets om mijn eiwit inname bij te houden aangezien ik erg weinig vlees eet en was eigenlijk wel benieuwd hoe erg het was gesteld qua eiwitten. Maar, bevalt me wel goed hier, leuke nuttige site dit en wel leuk ook, om andere mensen te ontmoeten zo, die bezig zijn met wat ze eten en hun gewicht. 
30 sep 17 door lid: carolineisinhofer
welkom hier trouwens! Ik denk dat ik jouw tactiek ga aanhouden. Leeftijd en hoelang je al zwaar weegt is ook belangrijk. Ik woog de afgelopen 10 jaar tussen de 100 en 115kg, daarom moet ik des te meer opletten en ben de jongste niet meer:) hoe oud ben jij trouwens.  
01 okt 17 door lid: fatm@n
Ik heb 2enhalf jaar geleden een volledige BWC gehad. Ik was 16 kg afgevallen, ik was toen 56. Hoewel ik niet 100% tevreden ben daarover, zou ik het zó weer doen. Voel me nu zelfverzekerd, en loop niet steeds meer met mijn jas aan een restaurant door om naar de wc te gaan. Zat ook wel tussen mijn oren, maar ben er nog steeds blij mee. Ik vond het trouwens erg meevallen, zeker to hoe ik mezelf nu bekijk. 
01 okt 17 door lid: annemiek rembil
Dankjewel :) Ah dat is wel lang ja, maar je bent een man, dus je mag ook wat meer wegen dan een vrouw en je lengte helpt vast ook, gelukkig heb ik ook nog een redelijke lengte :) Gewicht is toch altijd weer afhankelijk van hoe lang je bent he. En ik ben maar een jaartje jonger dan jij. Leeftijd maakt inderdaad uit, de eerste rek is eruit bij ons rofl, maar gaat helemaal goed komen met ons! Dr zit best nog wat rek in, als we ons aan alle regels houden ;) 
01 okt 17 door lid: carolineisinhofer
@annemiek, respect! Want het is geen kleine ingreep. Overigens vind ik het aantal kg dat je bent afgevallen heel erg meevallen. Gelukkig valt het bij mij mee, beetje slappe huid, maar het hangt absoluut niet. Daarom wil ik juist voorkomen dat zo'n ingreep nodig is, door mijn huid tijd te geven. 
01 okt 17 door lid: fatm@n
Ik ben 20 kilo afgevallen. Zonder te sporten. Met zeker in het begin een kilo per week. Ik heb een platte buik met een klein flubje zoals je mag verwachten na 3 zwangerschappen (waarvan 2 in 1,5 jaar). Heb wel heel veel water gedronken, maar of dat nou heel veel uit zal maken.. geluk? Geen idee.. 
01 okt 17 door lid: elntien
Het zal ook een beetje aan je genen liggen. Mijn man vond het helemaal niet zo ernstig. Ik wel, voelde me zo, n Michelin vrouwtje. En dat werd na t afvallen een lege zwemband :) En onder mijn navel is het nu echt plat. Daarboven niet, moet ik nog meer voor afvallen zei de chirurg achteraf. Maar omdat het dan echt nòg meer gaat hangen, wil ik niet teveel meer. Ben er nu best blij mee. 
01 okt 17 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


fatm@n's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.