Pierett's Logboek, 02 nov 15

Eindelijk herfstvakantie, nu wat relaxer alles beleven ipv gejaagd de dag doorkomen. Nu ook weer bewuster met het eten kunnen omgaan. En tijd hebben om te koken. En ik heb een groenten snijder aangekocht om lange dunne slierten mee te maken... ben benieuwd naar de handigheid ervan en het resultaat, zo kunnen we pasta namaken maar dan met gourgetten , komkommers ; pompoen en andere soorten, gewoon experimenteren.
De weegschaal deed raar vanmorgen eerst, 77,7 dan 77,9 , daarna weer 77,7 , dus zette ik de hoogste gemeten waarde , we zien wel, er af is er af of het nu 200 gr of 500gram is, als de teller maar daalt.
77,9 kg Tot nu toe verloren: 15,4 kg.    Nog te gaan: 12,9 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 02 november 2015:
1274 kcal Vet: 50,70g | Eiwit: 60,18g | Kolhy: 156,79g.   Ontbijt: Thee met Zoetstof (Caloriearm), Gekookt Eiwit, Colruyt Everyday Beschuiten, Roerei. Lunch: Pompoensoep, Délifin Crèmepaté, Colruyt Everyday Beschuiten. Diner: Geraspte Romano Kaas, Courgette, Zelfgemaakte Spaghettisaus met Vlees en Groenten. Snacks/Andere: Carrefour Discount Rijstwafel. meer...
2675 kcal Activiteit: Koken - 3 uren en 30 minuten, Bureauwerk - 12 uren, Rusten - 30 minuten, Slapen - 8 uren. meer...
Gewichtsafname van 2,1 kg per week

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Hey Pierett, heb je die sliertensnijder al gebruikt? Heb me der een maand geleden ook 1 aangeschaft maar ligt nog steeds in de kast. Een weegschaal kan als je er opgaat, afgaat en weer opgaat en verschil van 1 kg weergeven. Dat zou komen omdat wij allemaal niet professionele toestellen hebben die niet geijkt zijn. Daarom is het ook beter om maar 1 keer per week je gewicht te registeren, dan heb je een beter zicht. Succes he deze week!!!! 
03 nov 15 door lid: tammyke3107
Ja de sliertensnijder van 10 euro is de max, alleen het weer in elkaar steken na het afspoelen is echt klungelen, maar het resultaat na het snijden is grandioos. Dus moet ik blijven oefenen. Mijn normale pastasaus smaakte wel bij de courgettenslierten. Dus zeker proberen !! Ik ga nu proberen om pompoenslierten te maken ben benieuwd naar dat resultaat kwa smaak en structuur. Want veel keuze in groenten zijn er niet zo .1X/week wegen lukt me toch niet. Ik neem dus het hoogste getal.  
04 nov 15 door lid: Pierett

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Pierett's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.