Weer een ‘gezonde’ ontbijttaart gemaakt 🍌🌰 Met banaan, ei, havermout, amandelmeel, gehakte hazelnoten, chocolade eiwitpoeder, kokos, cacao en kaneelkruiden. Het huis ruikt altijd zo lekker na het bakken van dit taartje 🥰
|
532 kcal
|
Vet: 30,64g | Eiwit: 19,44g | Kolhy: 43,28g.
Ontbijt: Eiwitpoeder, AH Kokos Rasp, Banaan, Ei, Belbake Hazelnuts Chopped & Roasted, Pit&Pit Amandelmeel, AH Volkoren Havervlokken, Verstegen Koek en Speculaas Kruiden, Blooker Cacao. meer...
|
|
Reacties
Dat is toch gezond? ' ' kan weg!
|
18 aug 23 door lid: Dappere-Dodo
|
😂 schrok je van de calorieën of heb je er teveel van gegeten?
18 aug 23 door lid: PeetjePuk
|
Het ziet er heerlijk uit en klinkt goed 😋
18 aug 23 door lid: PeetjePuk
|
18 aug 23 door lid: linkelouitje
|
Klopt Antoinette. De haakjes kunnen vertrekken 😃
Nee hoor Peetje. Ik eet dit 5 dagen per week. 1 stuk (1/4e van dit taartje) zit zo tussen de 500 en 600 kcal wat ik perfect vind voor zo’n goed vullend ontbijt.
18 aug 23 door lid: SabineS85
|
18 aug 23 door lid: Yoo69
|
Bedoel je koek- en speculaaskruiden ipv kaneelkruiden, Sabine? Ja. Koek- en speculaaskruiden dus.
18 aug 23 door lid: SabineS85
|
Mogen we het recept?
Welk merk chocolade eiwitten gebruik je?
18 aug 23 door lid: PeetjePuk
|
Jezelf bevragen 2.0 ik vind het wel heel mooi 🤩 (sleept zichzelf de tuin in ipv een macaroni coma)
18 aug 23 door lid: DoctorSnuggles
|
Jazeker Peetje. Voor 4 stukken, in een 18cm bakvorm gebruik ik 4 middelgrote bananen, 4 eieren, halve scoop eiwitpoeder (PE Nutritions, toevallig van collega gekregen die het niet gebruikte en kun je gerust weglaten), 60g amandelmeel, 60g havervlokken, 50 gram gehakte hazelnoten(zitten er normaal niet in maar moest een keer op), 40g kokosrasp, eetlepel cacao, halve eetlepel koekkruiden. Dit alles met staafmixer pureren tot een enigzins gladde massa en dan afbakken in bakblik met bakpapier (randen invetten of ook bakpapier) en 1 uur afbakken op 160 graden. Even iets af laten koelen voor je gaat snijden.
18 aug 23 door lid: SabineS85
|
Oh, half zakje bakpoeder. Voor een grote bakvorm doe je dit recept gewoon x 2. Behalve de baktemperatuur, die laat je gelijk. En de baktijd doe je maar 20 minuten bij op.
18 aug 23 door lid: SabineS85
|
18 aug 23 door lid: DoctorSnuggles
|
19 aug 23 door lid: jessmeh40
|
19 aug 23 door lid: Tamar76
|
is hij lekkerder met de gehakte hazelnoot? of doet het er niet veel aan? 🤭
20 aug 23 door lid: dilexo
|
Dat ligt er aan of je hazelnoten lekker vind denk ik 😂
20 aug 23 door lid: Dappere-Dodo
|
Doet er niet veel aan, dilexo. Het voegde inderdaad bar weinig toe 😆
20 aug 23 door lid: SabineS85
|
20 aug 23 door lid: SabineS85
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
SabineS85's Gewicht Geschiedenis
|